godzila.01 Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Lidi dělá tu někdo do čipování benzínovejch aut ? S tím mím motorem se moc pracovat nedá a o to víc mi zaráží že na netu stojí čip na tu mojí plečku cca 6000 Přitom výkon se zvedne asi o deset koní,to je rozdíl No každopádně by to neškodilo trochu navočkovat,ale za rozumnou cenu rozumnej výkon.... Citovat
s1600 Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Dovolim si rict,ze takovych temat jsou desitky,staci hledat - nejde o to, ze je to benzin, ale ze nema preplnovani. Proto ne nevyplati investovat do chipu:mrk Citovat
dolly1010 Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 U atmosfér to myslím nemá cenu. Můžeš si ale koupit kouzelnou krabičku z aukra za 3 kila Citovat
godzila.01 Odesláno 7. duben 2010 Autor Odesláno 7. duben 2010 Desítky jich není a najít tu něco kloudnýho taky není žádná sranda Mně spíš zaráží ta cena za tu úpravu... To je spíš úsměvné,za těch pár koní chtít takovou raketu,pokud by to začlo žrát o dva litry mín tak potom prosím,ale takhle? Jako spíš sem to dal jako téma k zamyšlení... Osobně jsem o tom sice uvažoval,ale to by se muselo upravit více věcí ne jen program... Citovat
godzila.01 Odesláno 7. duben 2010 Autor Odesláno 7. duben 2010 Původně zaslal: dolly1010 U atmosfér to myslím nemá cenu. Můžeš si ale koupit kouzelnou krabičku z aukra za 3 kila Nevím jestli za tři kila,ale kámoš to měl kdysi v autě ,tak sem mu to rozebral a uvnitř prakticky nic Citovat
Bamatala Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 hmm, tak tu čarovnu krabičku som mal aj ja možnosť vyskúšať a rozobrať..moja rada je to len marketing a psycho efekt. Tak ako sa písalo vyššie .. u atmosféry to je zbytočné vyhodenie peňazí. Citovat
godzila.01 Odesláno 7. duben 2010 Autor Odesláno 7. duben 2010 Koukám že kouzelnou krabičku už měl kde kdo Mně spíš jde o to proč to stojí tolik když rozdíl je irelevantní.... Adekvátní cena za ten výkon je maximálně tak 2.000.... Citovat
straki007 Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Podivej se co tam mas za vstrikovani.... Jestli Bosch nebo Sagem. Slo by to kdyz tak udelat do cca 5.... Citovat
godzila.01 Odesláno 8. duben 2010 Autor Odesláno 8. duben 2010 Původně zaslal: straki007 Podivej se co tam mas za vstrikovani.... Jestli Bosch nebo Sagem. Slo by to kdyz tak udelat do cca 5.... čoveče to je beztak dost Já to teda opravuju,ale tyhle elektronický věci na autech nemám nějak rád,ale nepřijde mi že by to mohlo stát tolika,už jen to že je to práce na chvilku .... Prostě je to jen inovovanej windows:) Nešlo by to někde třebas stáhnout z netu? Citovat
straki007 Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Původně zaslal: godzila.01 Původně zaslal: straki007 Podivej se co tam mas za vstrikovani.... Jestli Bosch nebo Sagem. Slo by to kdyz tak udelat do cca 5.... čoveče to je beztak dost Já to teda opravuju,ale tyhle elektronický věci na autech nemám nějak rád,ale nepřijde mi že by to mohlo stát tolika,už jen to že je to práce na chvilku .... Prostě je to jen inovovanej windows:) Nešlo by to někde třebas stáhnout z netu? Takze napisu vam tady jednu vec kluci zlati,boubelati:nevim Chipovani se dela nejakym harwarem a taky nejakym softwarem. Hardware napriklad: http://www.galletto-flli.it/ cena cca 2700 ECEK a to neudela vsechna auta.Pak jsou dalsi a cena skoro ta sama. Soft: http://chiptunawarehouse.com/ecutools/ecm-titanium-p-104.html Jeden z mala. A na to jeste more more casu aby jste se to naucili a stejne se dela porad neco nove takze porad nevite vsechno.... A 6000,- je hodne,kdyz ti to udela pozitek z jizdy a usetri taky nejakou tu kacku??? Jaky mate nazor ted? [upravil dne 8.4.2010 straki007] Citovat
straki007 Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Jo zapomel jsem.Na kazdy soft rocne aktualizace cca 900 ecek Citovat
godzila.01 Odesláno 8. duben 2010 Autor Odesláno 8. duben 2010 To máš dejme tomu 150.000 při ceně 6000 za auto udělá 25 aut a má to zaplacený pak už jen ždímá.... Mno mně to právě skoro nic nepřidá,kdyby to přidalo to co u ropáka mám to tam už dávno.... U ropáka to dá třebas 35 koní,mně 10 a je to za stejný prachy... Kdyby se alespon platilo od koně Ale stejně jsem čekal že ta mašinka bude stát víc,nebo alespon ten program na to.... Tohle není nic extra drahýho,horší je se s tím asi naučit.... Citovat
godzila.01 Odesláno 8. duben 2010 Autor Odesláno 8. duben 2010 Původně zaslal: straki007 Jo zapomel jsem.Na kazdy soft rocne aktualizace cca 900 ecek Dobře 25 aut udělat a pak ti stačí pět za rok aby jsi měl investici zaplacenou,to není tak děsný.... Citovat
straki007 Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Původně zaslal: godzila.01 Původně zaslal: straki007 Jo zapomel jsem.Na kazdy soft rocne aktualizace cca 900 ecek Dobře 25 aut udělat a pak ti stačí pět za rok aby jsi měl investici zaplacenou,to není tak děsný.... No ono si to mysli kazdy.Ale nedal jsem tam beeprog.Neni tam BDM,neni tam winols,neni tam orig kabel pro EDC16,Ted novinka EDC17. Secteno podtrzeno cca 600 000,- Porad si myslite ze to vydelava krasne prachy. A skoro za vsechno je cca 900 ecek ROCNE jinak nefunguje. Citovat
godzila.01 Odesláno 8. duben 2010 Autor Odesláno 8. duben 2010 Ono když si vezmeě že prodáváme servisům diagnotiku od Bosche ta vychází okolo 100.000 jen za licenci,k tomu si musíš koupit všechno ostatní a ročně platíš 12.000-20.000 za aktualizace tak to taky není žádnej šlágr... A přitom nechat auto projet dialízou odstranit nějaký voloviny a tak nestojí moc..... Citovat
straki007 Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Původně zaslal: godzila.01 Ono když si vezmeě že prodáváme servisům diagnotiku od Bosche ta vychází okolo 100.000 jen za licenci,k tomu si musíš koupit všechno ostatní a ročně platíš 12.000-20.000 za aktualizace tak to taky není žádnej šlágr... A přitom nechat auto projet dialízou odstranit nějaký voloviny a tak nestojí moc..... No vidis. tak vime o cem mluvime(piseme:P) Citovat
godzila.01 Odesláno 8. duben 2010 Autor Odesláno 8. duben 2010 Původně zaslal: straki007 Původně zaslal: godzila.01 Původně zaslal: straki007 Jo zapomel jsem.Na kazdy soft rocne aktualizace cca 900 ecek Dobře 25 aut udělat a pak ti stačí pět za rok aby jsi měl investici zaplacenou,to není tak děsný.... No ono si to mysli kazdy.Ale nedal jsem tam beeprog.Neni tam BDM,neni tam winols,neni tam orig kabel pro EDC16,Ted novinka EDC17. Secteno podtrzeno cca 600 000,- Porad si myslite ze to vydelava krasne prachy. A skoro za vsechno je cca 900 ecek ROCNE jinak nefunguje. Nemusíš mít všecko.... Lepší je se zaměřit na značku,budeš toho umět víc a líp.... Vyjde tě to levněji,ale mín vyděláš,ale při těch cenách rozhodně neproděláš Citovat
straki007 Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 No vidis.DIAG jsem tam nenapsal.No hold uz toho tolik je ze nevim co kde mam:papa Ale ne ne.Zadne stezovani tady psat nechci.Na splatky si vydelam a cekam az mi to zacne vydelavat na hypoteku:mrk Jdu zkusit radit klukum........ Citovat
godzila.01 Odesláno 8. duben 2010 Autor Odesláno 8. duben 2010 Původně zaslal: straki007 Původně zaslal: godzila.01 Ono když si vezmeě že prodáváme servisům diagnotiku od Bosche ta vychází okolo 100.000 jen za licenci,k tomu si musíš koupit všechno ostatní a ročně platíš 12.000-20.000 za aktualizace tak to taky není žádnej šlágr... A přitom nechat auto projet dialízou odstranit nějaký voloviny a tak nestojí moc..... No vidis. tak vime o cem mluvime(piseme:P) Já dělám mechaniku,do eletriky v autech ne,tu tam nemám rád Ale prostě cena 5-6 tisíc za deset až patnáct koní je přehnaná.... Citovat
straki007 Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 No predstav si ze kdyz za mnou lidi chodi s benzinem,tak malokdo chce vykon. VSICHNI JENOM SPOTREBA...samozrejme konici tam musi byt. Zatim usmev vsichni. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.