Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar,

bol som na STK a nechcel ma pustit ze mi nebrzdi zadok (samozrejme nakoniec ma to nieco stalo a presiel som).

Ale som sa rozhodol ze sa na to pozriem, rozoberiem, vycistim a hlavne pozriem v ako to je stave. Ale narazil som na problem, ze ked som chcel otvorit bubon, tak ani za pana to neslo (stahovak, kladivo).

Chcem sa opytat, mozem to predsa len este vacsou silou tahat, nemozem nieco poskodit ? Rad by som to aj naspat poskladal :nevim. Pripadne nejaku radu ako to demontovat/otvorit.

Dik.

Odesláno

Tak rucnu brzdu som mal odistenu uplne. Tak teda neviem. Napada ma ze kotuc je prilis zodraty a drzi to ten limec, neviem.

Mozno pouzit este vacsiu silu, len sa bojim aby som nieco nedo...

Odesláno

tak by se měl dát povolit úplně samostav přes díru po kolovém šroubu--chtělo by to,aby ses podíval na obrázek třeba v chytré knize--klepneš pak šroubovákem přes tu díru do táhla samostavu a pakny se stáhnou k sobě

Odesláno

diky za radu, pozrel som to v knizke \"Jak na to\" a je to tam popisane. Strcim srobovak cez dieru od skrutky, klepnem a malo by to teda povolit.

Dufam ze cas mi to dovoli a v nedelu sa na to skusim pozriet znovu. Ak to tu niekoho zaujima, tak dam aj spatne info ako to slo.

Odesláno

Este som sa k tomu nedostal, ale este jedna otazocka. V knizke pisu ze by sa mala zakazdym menit aj poistna matica, je to v skutocnosti nutne ? A da sa zohnat bezne v predajniach s autosuciastkami alebo iba priamo v peugeote ?

Odesláno

měla by se měnit,ale nemění se...,vyměň ji v případě,že má ten zaklepávací rantl ulomený třeba

jestli děláš obě strany,tak je přehoď...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...