xbarney Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Nazdar, bol som na STK a nechcel ma pustit ze mi nebrzdi zadok (samozrejme nakoniec ma to nieco stalo a presiel som). Ale som sa rozhodol ze sa na to pozriem, rozoberiem, vycistim a hlavne pozriem v ako to je stave. Ale narazil som na problem, ze ked som chcel otvorit bubon, tak ani za pana to neslo (stahovak, kladivo). Chcem sa opytat, mozem to predsa len este vacsou silou tahat, nemozem nieco poskodit ? Rad by som to aj naspat poskladal . Pripadne nejaku radu ako to demontovat/otvorit. Dik. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 povolil jsi tu velkou středovou matici?? Citovat
xbarney Odesláno 7. duben 2010 Autor Odesláno 7. duben 2010 no jasne, tu som dal von (bola zaistena, kladivo a skrutkovac na to stacil) Citovat
ozzy56 Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 tak potom povolit pakny brzd a buben jde stáhnout,nebo trochu poklepat po obvodě kladívkem--nic jiného buben už nedrží Citovat
xbarney Odesláno 7. duben 2010 Autor Odesláno 7. duben 2010 co su to pakny ? Po obvode som klepal (myslim ze dost) a nic. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 pakna je ta část,na které je přilepené brzd. obložení--povolit úplně ruční brzdu,aby šly pakny co nejvíce k sobě... Citovat
xbarney Odesláno 7. duben 2010 Autor Odesláno 7. duben 2010 Tak rucnu brzdu som mal odistenu uplne. Tak teda neviem. Napada ma ze kotuc je prilis zodraty a drzi to ten limec, neviem. Mozno pouzit este vacsiu silu, len sa bojim aby som nieco nedo... Citovat
ozzy56 Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 dá se bubnem hýbat aspon trochu po čepu?, jestli néé,drží na čepu Citovat
xbarney Odesláno 7. duben 2010 Autor Odesláno 7. duben 2010 da sa s nim hybat uplne v pohode, krutit dokola, len sa neda otvorit. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 tak by se měl dát povolit úplně samostav přes díru po kolovém šroubu--chtělo by to,aby ses podíval na obrázek třeba v chytré knize--klepneš pak šroubovákem přes tu díru do táhla samostavu a pakny se stáhnou k sobě Citovat
xbarney Odesláno 7. duben 2010 Autor Odesláno 7. duben 2010 diky za radu, pozrel som to v knizke \"Jak na to\" a je to tam popisane. Strcim srobovak cez dieru od skrutky, klepnem a malo by to teda povolit. Dufam ze cas mi to dovoli a v nedelu sa na to skusim pozriet znovu. Ak to tu niekoho zaujima, tak dam aj spatne info ako to slo. Citovat
xbarney Odesláno 14. duben 2010 Autor Odesláno 14. duben 2010 Este som sa k tomu nedostal, ale este jedna otazocka. V knizke pisu ze by sa mala zakazdym menit aj poistna matica, je to v skutocnosti nutne ? A da sa zohnat bezne v predajniach s autosuciastkami alebo iba priamo v peugeote ? Citovat
ozzy56 Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 měla by se měnit,ale nemění se...,vyměň ji v případě,že má ten zaklepávací rantl ulomený třeba jestli děláš obě strany,tak je přehoď... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.