Big Tommy Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 zdar na bazaru prodává tejpek vejfuk z gtička pude mi na 1.8 16V HB?a co tak může koštovat?střed a zadní díl.má najeto prej 130tis.dik [upravil dne 7.4.2010 Big Tommy] Citovat
chuck11 Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 hele tejpku 130tis-tak ten už má hodně za sebou,už toho moc nevydrží-toť můj názor Citovat
Pllaša Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 hm....jde o to jak to je schnily!ale podle me se vyplati zainvestovat do novyho a pokud chces nejaky sport vyfuk tak muzu doporucit Ultra sport! Citovat
Outstrike Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Jistě bych investoval do nového, máš jistotu, že nekupuješ zajíce v pytli. U mne vyhrál REMUS. Citovat
Big Tommy Odesláno 8. duben 2010 Autor Odesláno 8. duben 2010 kucí kucí díky já potřebuju něco levnýho a dobrýho.ani nemusí bejt sportovní.mám tam díry jak svině ale jelikož nejsou moc love tak nějak neni na novej. Citovat
DENISXXX Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 me to na 306 sedanu teklo krz gumu,na jaky se privira viko kufru a taky trochu sparou u svetla,pravyho kdyz koukam zezadu,nechal sem otevreny viko kufru a pustil sem vodu hadici tim kanalkem na boku kufru jak to steka ke svetlu,bylo to s baterkou hned poznat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.