Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čiste zo zvedavosti mám takú otázočku - kôli čomu mi môhla prestať pípať zatiahnutá ručná brzda počas jazdy?

Pred tým keď som za jazdy potiahol ručku, tak sa rozsvietila kontrolka a píplo \"to\", teraz sa len rozsvieti kontrolka a nič. Pritom napríklad málo paliva mi pípa, čiže funguje. Nechápem....okrem toho mi tá ručná slabo brzdí. To keď ju zatiahnem aj v 50 ke, tak ako keby som len poslabšie šliapol na brzdu.

Odesláno
Původně zaslal: omegascream

čiste zo zvedavosti mám takú otázočku - kôli čomu mi môhla prestať pípať zatiahnutá ručná brzda počas jazdy?

Pred tým keď som za jazdy potiahol ručku, tak sa rozsvietila kontrolka a píplo \"to\", teraz sa len rozsvieti kontrolka a nič. Pritom napríklad málo paliva mi pípa, čiže funguje. Nechápem....okrem toho mi tá ručná slabo brzdí. To keď ju zatiahnem aj v 50 ke, tak ako keby som len poslabšie šliapol na brzdu.

Mne to robi asi tak:ked prvy krat zatiahnem pocas jazdy rucnu tak pipne a pise Handbrake on (zatiahnuta rucna),ked to skusim este raz tak uz iba pipne,nepise nic...aj to chvilocku trva,,,asi az nieco da signal ze je zatiahnuta. Ja mam teraz zadne brzdy nove,kotuce aj platnicky,takze mi brzdi OK.

Odesláno

vôľa sa mi zdá celkom v pohode. Keď auto parkujem aj z kopca pohodlne drží na cca 5 zubov, preto sa mi to zdá čudné.

A to pípanie, presne takto robilo aj mne, ale teraz už vôbec - len červená kontrolka...ináč na diag. som bol v peugeote včera a okrem toho, že neodhlásené orig. rádio mi tam robilo šarapatu, nezistili žiaden problém (o tomto som im nehovoril, ale keby bola nejaká chyba, všimli by si to). Myslel som, že keď to s tým rádiom spravia, čo aj podľa nich spravili, tak to začne aj znova pípať, ale nič.

Ale tuším ani hlášku Handbrake On mi nepíše :myslim takže to by mala byť starosť RJ, nie?

[upravil dne 7/4/10 omegascream]

Odesláno

Ja som vcera tiez prisiel na to ,ze mi pri zatianutej rucnej taktiez prestalo fungovat \" pipnutie\" ,ale kontrolka na pristrojovke svieti. Tiez neviem s cim by to mohlo suvisiet,je pravda ,ze pred casom som menil lanka na rucnej.... tak neviem. Omegasream aj s tym nejak pokrocil? Nie ,ze by mi to nejak velmi prekazalo...len som zvedavy s cim by to mohlo suvisiet.

Odesláno

no zas sa musím hanbiť. Ono to totiž vyzerá, že to funguje, ale len od vyšších rýchlostí. Keď to spravím na neutrále z kopca pri rýchlosti 15 Km/h tak ide len kontrolka, keď som potom jemne potiahol v 80-ke, tak už aj pískala a ukazovala hlášku :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...