millo Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 mal by som par /laickych/ otazok : -pri vymene vzduchoveho filtra som zistil ze v trubici /vid. foto/ sa nachadza male mnozstvo oleja. Je to ok? -v tej plastovej \"krabici\" kde je vyduchovy filter je na spodu diera od vyroby /vid foto a sipka/. Nema z tade ist daka dalsia hadica, alebo tak? -momentalne mam nefunkcnu klimu z dovodu absencie dakej trubky. z kompresora ide iba jedna hadica, namiesto druhej je zaslepka /vid foto/. mam pocit ze na boku chladica ktory je v aute by mal byt asi vstup prave na tu chybajucu hadicu, lenze nic take tam nevidim /vid foto/. Kde by mala vlastne byt ta druha hadica? Viete mi poradit v tychto veciach? Dakujem z a kazdy postreh [upravil dne 6.4.2010 millo] Citovat
millo Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 edit: kurnik sopa nevim pripojit viac fotiek ako jednu , vrrrrrrrrrrrrrr:grr Citovat
sekaj Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Ulož ja na Imageshack a pak vlož odkazy či jednotlivě do novích odpovědí. Citovat
millo Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 ok, dikes, supol som to na svoj server /rychlejsie/ http://www.4reklama.sk/files/diera%20vo%20vzduchovom%20filtre.gif http://www.4reklama.sk/files/zaslepka%20v%20klimovom%20kompresore.gif http://www.4reklama.sk/files/klimova%20hadica.gif http://www.4reklama.sk/files/olej%20v%20trubici%20do%20vyduchoveho%20filtra.gif [upravil dne 6.4.2010 millo] [upravil dne 6.4.2010 millo] Citovat
sekaj Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Pokud ta hadice je od turba tak je to normal že je tam malé množství oleje. Citovat
pastorek Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: millo mal by som par /laickych/ otazok : -pri vymene vzduchoveho filtra som zistil ze v trubici /vid. foto/ sa nachadza male mnozstvo oleja. Je to ok? Malo by to byť z odvetrania motora a je to normálne. Původně zaslal: millo -v tej plastovej \"krabici\" kde je vyduchovy filter je na spodu diera od vyroby /vid foto a sipka/. Nema z tade ist daka dalsia hadica, alebo tak? Podla všetkého by tam mala byť plastová krabica - rezonátor a do nej ide prívod vzduchu Původně zaslal: millo -momentalne mam nefunkcnu klimu z dovodu absencie dakej trubky. z kompresora ide iba jedna hadica, namiesto druhej je zaslepka /vid foto/. mam pocit ze na boku chladica ktory je v aute by mal byt asi vstup prave na tu chybajucu hadicu, lenze nic take tam nevidim /vid foto/. Kde by mala vlastne byt ta druha hadica? Napíš typ motora a nájdeme obrázok hadíc. [upravil dne 6/4/10 pastorek] Citovat
millo Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: sekaj Pokud ta hadice je od turba tak je to normal že je tam malé množství oleje. jj, od turba. ok, takze sa nemusim znepokojovat, ze? a treba to nejak castejsie kontrolovat a vyutierat kolko pojde, alebo staci pri vymenach? Citovat
sekaj Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Pokud je to malé množství jak píšeš,tak tomu nemusíš věnovat vůbec pozornost ani péči. Citovat
pastorek Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Do filtra by mala ísť rúra od prívodu. [upravil dne 6/4/10 pastorek] Citovat
pastorek Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Klíma by mala mať hadice asi takto. [upravil dne 6/4/10 pastorek] Citovat
millo Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: pastorek Do filtra by mala ísť rúra od prívodu. [upravil dne 6/4/10 pastorek] od akeho privodu? nemas daky nakres alebo tak? edit: aha? kuuuua, tak taku hadicu tam vobec nemam:bojim [upravil dne 6.4.2010 millo] Citovat
pastorek Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Obrázky máš upresnené podľa typu motora. Hadica filtra č.4 stojí 28,50 € Hadica filtra č.5 stojí 49,30 € Hadica na klímu č.2 stojí 38,50 € Sú to oficiálne ceny Peugeot aby si bol v obraze. [upravil dne 6/4/10 pastorek] Citovat
millo Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: sekaj Asi si to kupoval po havarii že? hej, bol trochu poskladany, lebo dlho trcal v garazi Citovat
millo Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: pastorek Obrázky máš upresnené podľa typu motora. dakujem, zajtra to pozriem na aute, ale uz mi je to asi jasne ...budem muset pozhanat veci co chybaju....kuuurnik.....nemate niekto ? Citovat
millo Odesláno 7. duben 2010 Autor Odesláno 7. duben 2010 Původně zaslal: pastorek Doplnil som ceny. :o ...aha? tak to musim pozhanat dake bazarove Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.