kecod Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 ma tu niekto na fore stresny box? na 306 ak ano dajte foto chcel by som to vydiet ako to vyzera a ako to tam mate pripevnene:aut Citovat
klm16 Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 asi pred 3 rokmi som isiel do chorvatska s boxom, bol to UNI box uchyteny bol klasicky za bok strechy. Original str. nosic sa montuje na tie srouby (tusim ze M8) do strechy ked odkrijes tesnenie pri streche najdes ich. Tento co je na fotke bol ale upevneny normalne ako vacsina UNI nosicov. Drzalo to perfektne (presiel som snim skoro 2500km), spotreba stupla cca o jeden liter. hlucnost bola v pohode. Citovat
kalio306 Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 marty vyzera že to ma tip top porobene presne do tych dier na M8 ktore som ja nikdy nenašiel asi budu pod tym spominanym tesnenim tiež som nad boxom uvažoval ale po tom ako sme my 3ja uspešne absolvovali dovolenku v chorvatsku a v pohode sa my všetko vošlo tak to neriešim skôr ma teraz trapia tie rôzne stojany na bike lyže ale tie asi len UNI to sa my moc nepači pridam jednu otazku do tych spominanxch dier sa daju zohnat aj pozdlžniky napr. originalne pretože na tie už si dokupiš čo potrebuješ v UNi sortimente ........ ?? Citovat
klm16 Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 nie myslim ze pozdlzniky sa montuju inac.... aspon u kombika .... Citovat
Andreww Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 to kalio306: Ty nosiče na lyže nebo bike jsou sice univerzály, ale stejně se přidělávají na příčníky a ne na podélníky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.