Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

asi pred 3 rokmi som isiel do chorvatska s boxom, bol to UNI box uchyteny bol klasicky za bok strechy. Original str. nosic sa montuje na tie srouby (tusim ze M8) do strechy ked odkrijes tesnenie pri streche najdes ich.

Tento co je na fotke bol ale upevneny normalne ako vacsina UNI nosicov. Drzalo to perfektne (presiel som snim skoro 2500km), spotreba stupla cca o jeden liter. hlucnost bola v pohode.

Odesláno

marty vyzera že to ma tip top porobene presne do tych dier na M8 ktore som ja nikdy nenašiel asi budu pod tym spominanym tesnenim tiež som nad boxom uvažoval ale po tom ako sme my 3ja uspešne absolvovali dovolenku v chorvatsku a v pohode sa my všetko vošlo tak to neriešim skôr ma teraz trapia tie rôzne stojany na bike lyže ale tie asi len UNI to sa my moc nepači pridam jednu otazku do tych spominanxch dier sa daju zohnat aj pozdlžniky napr. originalne pretože na tie už si dokupiš čo potrebuješ v UNi sortimente ........ ??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...