Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pani poradte kde sa da zohnat co najlacnejsie prepinac smeroviek na 307-cku. Dnes som pri zapnuti smerovky do prava pocul prasknutie a teraz sa mi smerovky vobec nevypinaju a zapinaju sa samovolne pri otoceni volantom.Takze som zufaly. Pripadny kontakt na vrakoviska alebo nahradu (repas) alebo Valeo? by ma potesil.

Odesláno
Původně zaslal: Existujuci

Pani poradte kde sa da zohnat co najlacnejsie prepinac smeroviek na 307-cku. Dnes som pri zapnuti smerovky do prava pocul prasknutie a teraz sa mi smerovky vobec nevypinaju a zapinaju sa samovolne pri otoceni volantom.Takze som zufaly. Pripadny kontakt na vrakoviska alebo nahradu (repas) alebo Valeo? by ma potesil.

Odesláno
Původně zaslal: Matuzalem401

Poslal si mi az dve dakujem.Ja som ti aj odpisal SZ ale asi ti neprisla. Tak diki. Ten prvy odkaz je pri Ricanech u Prahy tam mame ext.sklad-zastavim sa ak tam pojdem. Ten druhy odkaz na cele auto som pisal predajcovy-uvidim co s toho bude.

Odesláno

poskúšal by som najskôr tie vrakoviská. Nie je ich na slovensku veľa s 307-kami, ale niečo by sa mohlo nájsť. Keď som ešte chcel zohnať dvere, tak mali náhradné diely niekde v Považskej Bystrici tuším. Daj si do googlu vrakoviská a tie čo nemajú web obvolaj. Určite niečo zoženieš za priaznivú cenu. Ono možno ak si zručný a chce sa ti v tom vŕtať, by ti mohla stačiť len páčka + niečo zvnútra, takže ani by si nepotreboval komplet celý set.

A ešte aj niekde v Trnave mali náhradné diely, tam som chcel brať sedačku, ale nespomeniem si ani na jeden názov, sry.

[upravil dne 4/4/10 omegascream]

Odesláno
Původně zaslal: omegascream

...A ešte aj niekde v Trnave mali náhradné diely...

...ale nespomeniem si ani na jeden názov, sry...

V Trnave je to firma Autovraky s.r.o.

033 551 23 24

0911 889 557

Odesláno

Robozv: v peugeote mi povedali 350e aj s pracou.

ked som sa informoval pred cca 2 rokmi tak mi povedali cenu 12 000 sk a s ESP 17 000 ale mozno cas postupil a udajne je viacero druhov a ze sa to objednava podla VIN ale je mozne ze su vlastne iba 2 druhy s auto stieracmi a pednimi hmlovkami alebo bez nich neviem treba to pozistovat a vyskusat. Skusil by som na vrakoviskach.

Odesláno

ked som sa informoval pred cca 2 rokmi tak mi povedali cenu 12 000 sk a s ESP 17 000 ale mozno cas postupil a udajne je viacero druhov a ze sa to objednava podla VIN ale je mozne ze su vlastne iba 2 druhy s auto stieracmi a pednimi hmlovkami alebo bez nich neviem treba to pozistovat a vyskusat. Skusil by som na vrakoviskach.

Mam uz nieco rozbehnute na vrakovisku v Šuranoch pri N.Zamkoch za 70 euro a aj v B.A. je centralny sklad na Valeo-ale tam je cena 270euro. Tak neviem ci z vrakoviska nekupim nejaky stary kus a po namontovani ak bude blbnut co urobim. Sam si to asi tazko namontujem,treba dat dolu airbag+volant....

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: omegascream

...A ešte aj niekde v Trnave mali náhradné diely...

...ale nespomeniem si ani na jeden názov, sry...

V Trnave je to firma Autovraky s.r.o.

033 551 23 24

0911 889 557

Zajtra zavolam este tuto Trnavu snad budem mat stastie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...