Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dneska začal dávat dohromady interiér. Chtěl jsem si tam dát červený pásy a tady nastal problém. Původní jsem vyndal a nijak jsem si neseskládal jak to tam bylo nasazený. Nasadím je tam a nejdou vysouvat. Tak nevíte někdo, jak to tam má být, případně nějakej fígl jak na to?

[upravil dne 1/4/10 Jeny]

Odesláno

takže jsem to poprve asi blbě napsal, tak ještě jednou:D.

Přendaval tady někdo z vás pásy? A když jste je přendali, fungovaly normálně? Já když je nasadím, tak mi potom nepustí, prostě nejdou vytáhnout. Co s tím?

Odesláno

jednoduchy,taky jsem menil a taky za Rallye cerveny. Musis je nastavit do stejne polohy jako puvodni,je tam pojistka,ktera se spousti jen v urcite poloze,ve ktere jdou pasy vytahnout. :papa

Odesláno

já už jsem ty pásy rozebral, je tam kulička, která se přitahuje podle magnetickýho pole. Problém je ale ten, že já vocas, si nepamatuju jak to tam bylo uchycený.:mad: Tak jestli by jsi se prosím mohl kouknout

Odesláno

takže pořád na to nemůžu přijít. Už z toho začínám být šílenej. Takže dalš dotaz. Kde se kotví tříbody? Jde mi o ty dva boční, zadek ukotvím na místě zadních pásů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...