Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak som nieco riesil s radiom tak som aspon nafotil ako sa k nemu dostat.

1.

Pri automate treba vybrat drzadlo paky. Treba len riadne tahat do vrchu. Ide to dost tazko ale netreba sa bat.

Pozor na zuby. Uz som si slahol ako to povolilo.:D

Odesláno

4.

Dat paku do polohy neutral. Vylupnut tu vrchnu cast na ktorej je tlacitko sport. Ide to tazsie ale nepraskne ked zapacis postupne okolo. Potom sa da vytiahnut cely ten plast okolo paky.

Odesláno

Potom sa dostaneme ku vsetkym 4 rom torxom co drzia radio. Odsrobujeme a odpojime radio. Pred odpajanim sa treba uistit ze bateria je odpojena.

Odesláno

Osrobovat vsetky krizove sroby co su naokolo a hlavne tie dva male co su na cele radia. Potom sa ododeli CD mechanika a odpoji sa vodic co spaja mechaniku s elektronikou.

Odesláno

No a teraz sa mozete kochat co za masineriu tam je. Na lavo je audio cast s prepinani vstupv a korekciami a somstatny zosilnovac. Na pravo je nastoknuty mobilny telefon a medzi tymito doskami je samotne riadenie celeho systemu. Tu zaloznu bateriu mozte kludne odpojit. Ta je len pre telefon.

Guest jirkapp
Odesláno

Měl jsi také rozdělanou cd mechaniku. Potřeboval by vyčistit laser.Nechá se ta dostat?

Odesláno

Da sa tam dostat. mal som to otvorene, ale uz si nepamatam. To som robil skoro pred rokom a pol. Ale ked budes mat tu mechaniku vonku tak istotne si poradis.

• O 3 týdny později...
Guest jirkapp
Odesláno

Tak jsem s kámošem co opravuje rádia rozdělali, vyčistil čočku a přidal laseru, teď to jedinkrát nezaváhá přečte cd které nikdy nepřečetlo. Uvidim co to bude dělat dlouhodobě. Dík za rady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...