jofo Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Tak som nieco riesil s radiom tak som aspon nafotil ako sa k nemu dostat. 1. Pri automate treba vybrat drzadlo paky. Treba len riadne tahat do vrchu. Ide to dost tazko ale netreba sa bat. Pozor na zuby. Uz som si slahol ako to povolilo. Citovat
jofo Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 2. Potom treba vybrat ovladanie klimy. Uz som popisoval ze staci zapacit jednu stranu a pekne to vyskoci. Potom poodpajat vsetky konektory. Citovat
jofo Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 Dalej treba dat dole ten ramcek okolo riadiacej paky. Pekne pri jemnom zapaceni ide von. Citovat
jofo Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 4. Dat paku do polohy neutral. Vylupnut tu vrchnu cast na ktorej je tlacitko sport. Ide to tazsie ale nepraskne ked zapacis postupne okolo. Potom sa da vytiahnut cely ten plast okolo paky. Citovat
jofo Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 Teraz treba odpojit bateriu. Potom sa vylupne ta cast kde su tlacitka a zo spodu palcom vytlacit tlacitka a odpojit. Citovat
jofo Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 Teraz treba odsrobovat 4 torxy co boli pod krytom pri pake a dva co boli pod krytom pri vypinacoch. [upravil dne 30/3/10 jofo] Citovat
jofo Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 No a pekne sa vytiahne cely ten plast. Citovat
jofo Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 Potom sa dostaneme ku vsetkym 4 rom torxom co drzia radio. Odsrobujeme a odpojime radio. Pred odpajanim sa treba uistit ze bateria je odpojena. Citovat
jofo Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 Teraz treba odsrobovat tie dva krizove co su na vrchu aj s tymi podlozkami. [upravil dne 30/3/10 jofo] Citovat
jofo Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 Potom sa da vybrat celny panel. Treba opatrne aby sa neotrhol ten kablik co je pripojeny na citacku SIM karty. Citovat
jofo Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 Osrobovat vsetky krizove sroby co su naokolo a hlavne tie dva male co su na cele radia. Potom sa ododeli CD mechanika a odpoji sa vodic co spaja mechaniku s elektronikou. Citovat
jofo Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 No a teraz sa mozete kochat co za masineriu tam je. Na lavo je audio cast s prepinani vstupv a korekciami a somstatny zosilnovac. Na pravo je nastoknuty mobilny telefon a medzi tymito doskami je samotne riadenie celeho systemu. Tu zaloznu bateriu mozte kludne odpojit. Ta je len pre telefon. Citovat
Guest jirkapp Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Měl jsi také rozdělanou cd mechaniku. Potřeboval by vyčistit laser.Nechá se ta dostat? Citovat
jofo Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 Da sa tam dostat. mal som to otvorene, ale uz si nepamatam. To som robil skoro pred rokom a pol. Ale ked budes mat tu mechaniku vonku tak istotne si poradis. Citovat
Guest jirkapp Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 Tak jsem s kámošem co opravuje rádia rozdělali, vyčistil čočku a přidal laseru, teď to jedinkrát nezaváhá přečte cd které nikdy nepřečetlo. Uvidim co to bude dělat dlouhodobě. Dík za rady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.