Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 8 měsíců později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Měl bych otázku. Jaké gumy patří na Kola Soleil 18\" ? Prosím o rozměr. Díííky moc!

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Ještě se zeptám neexistuje nějaká alternativa aby to nebyli takové buřty? :D

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Myslel jsem tak široké... Ale aspon to bude držet :cool:

Odesláno

Super chlapci, presne toto som chcel ... ten 40 stranový katalóg je super, konečne sú tam všetky :-) ... doteraz som našiel len čiastočné :-/

Inak tie Hortaz Diamantée, čo sú v rozmeroch 16,17 a 18 sú úplne nádherné, ale ešte som ich na žiadnej 407me nikdy nevidel a na predaj už vôbec nie ... také 18, by sa mi veľmi páčili :-)

Odesláno
Zdravím Páni a čo tieto?

http://www.centrumkolies.sk/product/ronal-r53-trend-kopiert-hlinikove-disky-7x17-5x108-et40-cierny-lesteny-128772/

Nebol by problém s tým že by dreli o strmeňe keď na r17 je ET 48 a tieto majú ET 40?:myslim

Disk s ET40 bude viac vysunutý do vonka čiže od brzdičou ale vnútornom tvare cípou. Pred obutím pneumatiky odporúčam disk vskúšať na aute, po obutí ho už nie je možné reklamovať a následne vymeniť.

Odesláno
Super chlapci, presne toto som chcel ... ten 40 stranový katalóg je super, konečne sú tam všetky :-) ... doteraz som našiel len čiastočné :-/

Inak tie Hortaz Diamantée, čo sú v rozmeroch 16,17 a 18 sú úplne nádherné, ale ešte som ich na žiadnej 407me nikdy nevidel a na predaj už vôbec nie ... také 18, by sa mi veľmi páčili :-)

Hortaz

post-24971-1410963438617_thumb.jpg

Odesláno

No ... tak podla mňa to vyzerá super :-) už som videl sedan s Galaxie aj Soleil, ale Hortaz 18\" sa mi tam páčia najviac ... dokonca aj to krídelko sa tam hodí, ešte pekný ovalný duplex a plastové lišty v laku karosérie a ... koniec :-)

[upravil dne 5/12/13 09:47 od Balachar]

• O 2 měsíce později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Měl by jsem ještě jeden dotaz... Kolik mm vykukuje šroub, když se vloží do origo litáku? Jde mi o to, že musim sehnat šrouby na nové kola, a nerad by jsem koupil moc krátké nebo naopak dlouhé. Zatim to vypadá tak, že by mi tam mohli pasovat šrouby z plecháčů.

Kdyby byl někdo tam moc hodnej, a má origo alu (třeba 17\") doma, nastrčil origo šroub do díry pro upevnění a změřil kolik mm vylejzá. Byl bych moooc vděčnej!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...