D.Benny Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 Zdravím vás mám takovej problem...Když jedu tak se mi občas stane že ukazatel rychlosti(ručička) śpadne dolu...To mužu jed treba 50km a za par min zase skoci nahoru na danou rychlost...Stava se mi to jen z řídka...Může to být tím čidlem?kolik tak stojí::???Popřípadě kde ho koupit,díky za odpovědi Citovat
trebor Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 tisíckrát probíraná vada P406- vadné čidlo na diferáku-včera jsem nechal měnit komplet Ricar Ostrava 1576Kč s Dph pakliže máš \"dvoužílové\"provedení zjistíš dle VINka Citovat
Benžík Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Taky to můžou být studenáky v budíkách. Citovat
lubokpz Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 ak ti neukazuje rychlomer a km pocita, tak to budu studenaky v tachometri, ak ti nejde ani rychlolomer, ani pocitanie km, tak cidlo na prevodovke Citovat
D.Benny Odesláno 2. duben 2010 Autor Odesláno 2. duben 2010 Nejde mi rychlost,nenabyhaji kilometry ani neukazuje spotrebu.....Takze je to nejspis čidlo,tak díky........ [upravil dne 2/4/10 D.Benny] Citovat
papa Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Ten problem jsem měl taky, tachometr padal na nulu, a počítač neukazoval spotřebu atd.. Tak jsem vymontoval čidlo, že se podívám jak to čidlo vypadá, jestli má dva nebo tři vodiče, dal jsem ho zpátky a konektor jsem prostříkal kontoxem. Jsou to už tři měsíce, a zatím dobré. Asi to byl jenom konektor, i dyž vypadal čistě bez oxidace. [upravil dne 3.4.2010 papa] Citovat
D.Benny Odesláno 3. duben 2010 Autor Odesláno 3. duben 2010 Tak to je supr díky za radu kouknu na to a udelam to taky.. Citovat
bonfire Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 jak se rozeberou budíky abych se dostal na ty studěnáky?? hodinu sem nad tim strávim a nemoh sem na to přijít:-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.