Fx Odesláno 29. září 2004 Odesláno 29. září 2004 Jaky repro mate, jak velky jsou repro ve dverich a na platu, co tam sedne...? Uvazuju o koupi radia s Mosfet 4x50W (je mi jasny, ze vic jak 26W z baterky nedostanu, ale proste co nejlepsi repro, rozumna cena a tak...) Citovat
Fx Odesláno 29. září 2004 Autor Odesláno 29. září 2004 Tak do dveri to vypada na Helix Blue 5, jeste co do plata? Citovat
cpt. CHIP Odesláno 29. září 2004 Odesláno 29. září 2004 Dej si tuc duc bednu do kufru krabe a nezapomen ji potahnout jako mouwl modrym hadrem od Conrada...jsem to nevydrzel a regnul se :cool: Citovat
cpt. CHIP Odesláno 30. září 2004 Odesláno 30. září 2004 Napsán autorem Fx No, to je prvni, co udelam:D To z tebe bude mit mouwl radost, bude mit novyho tuc duc kamarada ;) Citovat
kveton Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 na tom plate je to dost melky, zkousel jsem tam dat nejaky magnaty a nevesly se (magnet se neprotah tou dirou) Taky bych tam dal nejaky lepsi, ty chrchlaky co tam mam stojej za prd Citovat
kveton Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 pod tim platem je to dost melky, zkousel jsem tam dat nejaky magnaty a nevesel se mi magnet do ty diry taky bych tam chtel dat nejaky lepsi, ty chrchlaky co tam mam stojej za p*d Citovat
kveton Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 nepisu to dvakrat schvalne, poprvy mi to spadlo ale kupodivu se to tam nahralo mno asi neco mezi monitorem a zidli :D:D Citovat
Sepp Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 Mam vzadu na platu 17-ky SONY X-plod a zatim si nestezuji v kombinaci s radimem SONY je to slusne, ale nejsme \"hifar\", takze je to spise na spestreni jizdy nez na verejnou produkci Kdo chce tady je vic http://peugeot.svuj.net/Tipy/pata.html Citovat
kveton Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 a ten magnet jsi tam procpal bez problemu? Ja bych tam chtel dat ovaly, ale zkousel jsem jedny a nevesly se mi tam, tak doufam ze ma nekdo zkusenost Citovat
Sepp Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 Sedly tip-top Ja tam nedaval ovaly prave proto, ze ten plechovy \"kosicek\" pod platem je kruhovej. Taky jsem mel strach, aby magnet nesedl na plech - ale bylo to v pohode, dokonce i to plato slo dobre proriznout - nejhorsi bylo najit stred - meril jsem to z kufru a soused se mohl potrhat smichi BTW: prumer repraku je vetsi nez prumer magnetu - takze zadny problem [Editován dne 1/10/04 Sepp] Citovat
Guest Masinka Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 Napsán autorem kveton a ten magnet jsi tam procpal bez problemu? Ja bych tam chtel dat ovaly, ale zkousel jsem jedny a nevesly se mi tam, tak doufam ze ma nekdo zkusenost u 405 byl plech, tak abych tam dostal ovaly, tak se musel ten plech proriznout. Citovat
white Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 Já mám ve dveřích 16,5cm MDS FANATIC POWER G216 6,5\" ty tam jdou bez úprav a hrajou za 1*. A do platíčka jsem narval ovály (je to klasika) MDS FANATIC POWER G690 9x6\" maj velkej magnet takže se museja dirka o dost zvětšit a mřížka nahoře musí být o něco výš (pokud chcete jako já zanechat tu origoš). Ale právě díky velkému magnetu hrajou za 1***. Vysoké výkony nedosáhnete s reproni s malými magnety. Ale pokud to chceš honit jen výkonem z rádia tak je to škoda peněz. Ale každej můžeme mít jinej názor. Takže se těším až to správně \"naladíš\". Citovat
Operator Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 Napsán autorem kveton a ten magnet jsi tam procpal bez problemu? Ja bych tam chtel dat ovaly, ale zkousel jsem jedny a nevesly se mi tam, tak doufam ze ma nekdo zkusenost Já tam mám ovály Sony X-plode a tu díru jsem pro to trochu \"upravil\". Trochu nastříhl a ohnul. Prasárna, ale hraje to prííííííííííííímááááááá!!! :D:D:papa Citovat
ML RABID CAR Odesláno 2. listopad 2004 Odesláno 2. listopad 2004 Já tam kluci dal FENERy repro do zadu, trochu vytlouk díry (opatrně vytáhnout) a hraje to bezva.. fakt ... jinak XPLOD dobrá volba, mám rádio a super.... nebojte se toho a trochu ty plechy narovnejte, a? tam magnety vlezou... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.