Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jaky repro mate, jak velky jsou repro ve dverich a na platu, co tam sedne...? Uvazuju o koupi radia s Mosfet 4x50W (je mi jasny, ze vic jak 26W z baterky nedostanu, ale proste co nejlepsi repro, rozumna cena a tak...):papa

Odesláno

na tom plate je to dost melky, zkousel jsem tam dat nejaky magnaty a nevesly se (magnet se neprotah tou dirou)

Taky bych tam dal nejaky lepsi, ty chrchlaky co tam mam stojej za prd

Odesláno

pod tim platem je to dost melky, zkousel jsem tam dat nejaky magnaty a nevesel se mi magnet do ty diry

taky bych tam chtel dat nejaky lepsi, ty chrchlaky co tam mam stojej za p*d

Odesláno

a ten magnet jsi tam procpal bez problemu?

Ja bych tam chtel dat ovaly, ale zkousel jsem jedny a nevesly se mi tam, tak doufam ze ma nekdo zkusenost

Odesláno

Sedly tip-top :D Ja tam nedaval ovaly prave proto, ze ten plechovy \"kosicek\" pod platem je kruhovej.

Taky jsem mel strach, aby magnet nesedl na plech - ale bylo to v pohode, dokonce i to plato slo dobre proriznout - nejhorsi bylo najit stred - meril jsem to z kufru a soused se mohl potrhat smichi :)

BTW: prumer repraku je vetsi nez prumer magnetu - takze zadny problem

[Editován dne 1/10/04 Sepp]

Odesláno
Napsán autorem kveton

Ja bych tam chtel dat ovaly, ale zkousel jsem jedny a nevesly se mi tam, tak doufam ze ma nekdo zkusenost

u 405 byl plech, tak abych tam dostal ovaly, tak se musel ten plech proriznout.

Odesláno

Já mám ve dveřích 16,5cm MDS FANATIC POWER G216 6,5\" ty tam jdou bez úprav a hrajou za 1*.

A do platíčka jsem narval ovály (je to klasika) MDS FANATIC POWER G690 9x6\" maj velkej magnet takže se museja dirka o dost zvětšit a mřížka nahoře musí být o něco výš (pokud chcete jako já zanechat tu origoš). Ale právě díky velkému magnetu hrajou za 1***. Vysoké výkony nedosáhnete s reproni s malými magnety. :D

Ale pokud to chceš honit jen výkonem z rádia tak je to škoda peněz. Ale každej můžeme mít jinej názor. Takže se těším až to správně \"naladíš\". :papa

Odesláno
Napsán autorem kveton

Já tam mám ovály Sony X-plode a tu díru jsem pro to trochu \"upravil\". Trochu nastříhl a ohnul. Prasárna, ale hraje to prííííííííííííímááááááá!!! :D:D:D:papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Já tam kluci dal FENERy repro do zadu, trochu vytlouk díry (opatrně vytáhnout) a hraje to bezva.. fakt ... jinak XPLOD dobrá volba, mám rádio a super.... nebojte se toho a trochu ty plechy narovnejte, a? tam magnety vlezou...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...