camillo_cz Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 Ahoj, mám problém. Mám Partnera z roku 97 1.8D furgon s křídlovými dveřmi vzadua zjistil jsem, že mi stále svítí brzdová světla (obyč+3. brzdové). Ačkoli auto jezdí normálně, nepřibrzďuje a je podle mě OK. Zřejmě tedy nějaký spínač brzd. světel. Zatím jsem kvůli policajtům vykuchal žárovky z 3. brzdových aby to nevypadalo porouchaný a jezdím tak. Poradíte? Citovat
pastorek Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 Sám si našiel odpoveď. Pozri brzdový spínač, je pod volantom nad pedálom brzdy. Citovat
dolly1010 Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 Je to sice na 306, ale asi tahle - Byl jen povyskočenej, tak stačilo domáčknout. Zkus rukou stisknout rukou, jestli brzdovky zhasnou Citovat
camillo_cz Odesláno 27. březen 2010 Autor Odesláno 27. březen 2010 Díky, já to jdu zkusit, snad to půjde. Ten brzdový spínač, kdybych ho měnil, kolik stojí? A zvládnu to sám, nebo je to náročnější? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.