Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

šumění v repro..

Recommended Posts

Odesláno

potřeboval bych poradit..koupil sem si jetej zesilovač (JBL gto 600) je to 4-kanal. Po zapojení zadních repráků a basáku vše super, ale po nastartování to trochu šumí a reaguje to na šešlápnutí plynu (víc bzučí) zkoušel sem tam zapojit místo toho magnat traxx 300 (2-kanal) a ten to nedělá. Jde to nějak odstranit nebo je zesilovač vadnej?? Díky za odpověď..

Odesláno

no mám možnost ho vyměnit nebo reklamovat tak sem jen chtěl vědět jestli je to vada nebo je to normální a na něco sem zapomněl...

Odesláno

To je klasický příznak, když máš singnální(RCA) kabely od rádia k zesilovači vedený někde poblíž el. instalace v autě - dochází k rušení. Takže buď natahni znovu signální kabely jinudy(kde nevedou žádný kabely apod.) a nebo kup nový signální kabely min. 2x stíněný.

Odesláno

Díky moc, ale proč to ten magnat nedělá? Je to tím že je slabší? (300W, ten JBL má 600W)

Odesláno

Zvláštní, bych řekl že JBL je lepší než magnat no v každým případě se zas budu mít čim bavit...díky za pomoc..

Odesláno

Já mám JBL GTO 4000 a měl jsem ten samej problém když jsem vedl kabely po levé straně nad elektrikou tak to byla hrůza. Tak to šlo do leva a v pohodě. Teď jsem dělal muziku ve Scénicovi a musel jsem jít středem auta jinak to bylo zabitý. Stačí ten kabel někdy posunout třeba o 10 cm na stranu a je to v poho. Chce to trpělivost ;) jinak ty kvalitnější kabely (vícekrát stíněný) jsou sice odolnější, ale i super Oehlbachy nejsou 100% zárukou. Chce to zkrátka vyvarovat se maximálně té instalaci v autě.:papa

Odesláno

Tak to sme dva, vedu to taky tudy..já to vyměnil za ten 5ti kanál a úplně v pohodě, není sice tak hezky namašlenej ale o to větší kvalita...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...