Guest Finger Odesláno 27. září 2004 Odesláno 27. září 2004 potřeboval bych poradit..koupil sem si jetej zesilovač (JBL gto 600) je to 4-kanal. Po zapojení zadních repráků a basáku vše super, ale po nastartování to trochu šumí a reaguje to na šešlápnutí plynu (víc bzučí) zkoušel sem tam zapojit místo toho magnat traxx 300 (2-kanal) a ten to nedělá. Jde to nějak odstranit nebo je zesilovač vadnej?? Díky za odpověď.. Citovat
acatt Odesláno 27. září 2004 Odesláno 27. září 2004 nepomohol by nejaky odrusovaci filter na napajani??? myslim ze sa take nieco predava... Citovat
Guest Finger Odesláno 27. září 2004 Odesláno 27. září 2004 no mám možnost ho vyměnit nebo reklamovat tak sem jen chtěl vědět jestli je to vada nebo je to normální a na něco sem zapomněl... Citovat
Kamil Odesláno 27. září 2004 Odesláno 27. září 2004 To je klasický příznak, když máš singnální(RCA) kabely od rádia k zesilovači vedený někde poblíž el. instalace v autě - dochází k rušení. Takže buď natahni znovu signální kabely jinudy(kde nevedou žádný kabely apod.) a nebo kup nový signální kabely min. 2x stíněný. Citovat
Guest Finger Odesláno 28. září 2004 Odesláno 28. září 2004 Díky moc, ale proč to ten magnat nedělá? Je to tím že je slabší? (300W, ten JBL má 600W) Citovat
impact Odesláno 28. září 2004 Odesláno 28. září 2004 asi je na rušení míň citlivej... nevím jestli to nějak souvisí s výkonem, asi spíš s kvalitou zesilovače... Citovat
Guest Finger Odesláno 28. září 2004 Odesláno 28. září 2004 Zvláštní, bych řekl že JBL je lepší než magnat no v každým případě se zas budu mít čim bavit...díky za pomoc.. Citovat
Marek206 Odesláno 30. září 2004 Odesláno 30. září 2004 Já mám JBL GTO 4000 a měl jsem ten samej problém když jsem vedl kabely po levé straně nad elektrikou tak to byla hrůza. Tak to šlo do leva a v pohodě. Teď jsem dělal muziku ve Scénicovi a musel jsem jít středem auta jinak to bylo zabitý. Stačí ten kabel někdy posunout třeba o 10 cm na stranu a je to v poho. Chce to trpělivost jinak ty kvalitnější kabely (vícekrát stíněný) jsou sice odolnější, ale i super Oehlbachy nejsou 100% zárukou. Chce to zkrátka vyvarovat se maximálně té instalaci v autě. Citovat
Guest Finger Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 Tak to sme dva, vedu to taky tudy..já to vyměnil za ten 5ti kanál a úplně v pohodě, není sice tak hezky namašlenej ale o to větší kvalita... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.