MarineFox Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Zdravím lidi, koupil jsem si 206, mám ji asi týden a je to přivezené z Francie.... Už cca od 11 let je to moje vysněné auto. Mám na vás jeden dotaz. Když jsem doléval vodu do ostřikovačů tak se mi hadice co propojuje nádobu na chladící kapalinu s chladičem dostala do řemenu a následně se přervala, nedal jsem ji zpátky do těch úchytek tam. Tak jsem tedy vesele vyplajzl 3 kila za novou. A teď mám na vás dotaz. Vodu v chladiči mám doletou, řádně zředěnou ale přesto když jedu tak se ručička zvedá k 90 stupňům a někdy i o malinko výše. Je tohle normálníí? Dík za každou odpověd :-) [upravil dne 19/3/10 MarineFox] Citovat
jozefsv Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 ako dlho mas auto?teplota vody sa ma pohybovat okolo 90 stupnov.v lete to bude aj trochu viac Citovat
ozzy56 Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 při normálním způsobu jízdy je do 90 stupnů normální Citovat
MarineFox Odesláno 19. březen 2010 Autor Odesláno 19. březen 2010 OKey, děkuju moc. Ještě jeden nemístný dotaz. Jak hodím abrázky/avatary tady do fora pls? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.