tajnejsvatej Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Kola - vůle v zavěšení. Jak tomu mám rozumět. Jde o vážnou závadu a jak rychle by jsem měl navštívit servis. Citovat
ozzy56 Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 vypadá to na zjištění závady,snad na STK--technik ti měl ukázat,o co přesně jde, jedná se vždy o vadné silentbloky ramen, vadné kulové čepy,(spodní a řídící),vadné uložení vzpěry McPherson (celek tlumiče s pružinou),vadné ložisko kola,u některých vozů i vadné uchycení stabilizátoru (volný) P.S.osobně bych zajel na kontrolu--opravu--co nejdříve,zvlášt,když nevíš,co to vlastně je... Citovat
Guest servisman Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 po STK to mám taky chyba 4021 kola vůle v zavěšení/závada A/, bylo mi sděleno že tam musí něco napsat u 11letého auta Citovat
tajnejsvatej Odesláno 20. březen 2010 Autor Odesláno 20. březen 2010 Jo jedná se o zjištění po STK. Dík za odpověd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.