golias Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 mě osobně by vadil dotykový display,já teda volám hodně tak mi jde spíš o funkčnost a ne abych tam něco honil po display. Ale jinak je to povedenej telefonek, záleží na co ten telefon chceš. Citovat
shark734 Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 dobry, len mne by tam chybalo wifi EDIT: a ma to tlakovy displej-lahsie sa poskriabe, ale zase vyhoda je ze mozes pouzit stylus [upravil dne 18/3/10 shark734] [upravil dne 18/3/10 shark734] Citovat
abio Odesláno 18. březen 2010 Autor Odesláno 18. březen 2010 Lakame velky displej na filmy, gps se taky nekdy hodi... Citovat
wooody Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Původně zaslal: golias mě osobně by vadil dotykový display,já teda volám hodně tak mi jde spíš o funkčnost a ne abych tam něco honil po display. Ale jinak je to povedenej telefonek, záleží na co ten telefon chceš. provolám cca 500 - 800 minut měsíčně, jak kdy a mám plně dotykový htc...... a je to mnohem lepší než cokoli jinýho..... za mě jooo..... p.s každýmu vyhovuje něco jinýho.... Citovat
Radek 306 Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 zítra mi přijde Nokia 5630 ExpressMusic, nemá sice dotyk, ale má wifi, symbian, 600mhz procik, zároveň hudební, je k tomu 4G karta, lehký, malý a cena velice přijatelná a k tý 5230,bude to spíš pro dobrej pocit,hardware nic moc,takže na filmy nebude,wifi taky nema [upravil dne 18/3/10 Radek 306] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 K nokii 5230 ... Je to takej velkoobrazovej LOW END ... Ale je dobre, ze bezi na symbiane a ma GPS ... V kazdem pripade sem se nedocetl kolik ma ramky, a jakej procak, ale kvuli vseobecne spomalenosti toho telefonu soudim, ze to nebude zadna slava ... Celkove mi na nem vadi ta mirna spomalenost ... Ale kdyz chces phone na filmy a sem tam GPS, tak to muze plne vyhovovat. Ma celkem slusnou baterku ... Skoda chybajici wifi, ale zas kdyz mas predplatenej nejakej net v mobilu, tak se to da... Inak mne celkem prekvapily, ze do modelu na zabavu mrskli tamten fotak - Shark, pri dnesnych cenach original nahradnych kritov nokia by som si s tym hlavu naozaj nezatazoval... Pred mesicem sem kupoval original predny kryt nokia, s kovovym ramom a krytom dispalya , stal 11,90 Eur aj s vymenou Tomu krytu u 5230 davam tak max 20 Eur, takze v nejhorsim pripade po roku vymeni kryt. Citovat
shark734 Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Lubk0: vzdy si hovorim ze ked sa mi doskriabe kryt tak ho vymenim..este sa mi to nikdy nepodarilo vymenit mne by viac vyhovoval kapacitny displej Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Woody dovolim si s tebou nesouhlasit. To je take iste, ako keby sem ja napsal, ze chodim na aute jenom po meste, nic na nom nepravazim a mam tedy 107 cku peugeota, a ty by si mi napsal, ze rovnako dobre na kazdodenne courani mestem uzivas 5008 cku ... S telefonu hlavne TELEFONUJU, jeho dalsi funkce uzivam ted vicemene vynimocne... Mal som ruzne telefony s dotykacem, co mi vadi nejvic je to, ze kdyz neco delam, musim se nanho pozerat... Pokial mas telefon s pevnou klavesnici, a mas ho nejakou dobu, tak vys podla hmatu kde jaka klavesnica je, kde mas rychlou volbu a mnoho jinych veci Tezko se mi bude loucit s E51 tkou, treba pri telefonovani sem si moc zvykl, ze kdyz s nekym neco probiram, tak na boku telefonu mam na jedne strane nahravani hovori, a na druhe mam vypinani mikrofonu... Nahravani se da vyuzit na spoustu veci, nemusis to delat jen kvuli rozhovoru, ktery chces mit natoceny, ale treba kdyz ty nekdo cez telefon diktuje tel. cislo, mail, cislo uctu, adresu nebo mnoho jinych veci, ktere si pak nemusis zapisovat O vyhode vypinani mikrofonu psat nemusim Tohleto nikdy zadne HTC cko mit takhle komfortne nebude... Alebo E52, 1500 mah a velmi vysoka realna vydrz, to se take u HTC cka toho nedockame ... Pravda HTC takovy telefon tromfne v multimedialnych veciach lavou zadnou, ale tvrdit ze je to pro bezne telefonovani tak dobre, ako hocijaky iny mobil je trocha nemiestne ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Původně zaslal: shark734 Lubk0: vzdy si hovorim ze ked sa mi doskriabe kryt tak ho vymenim..este sa mi to nikdy nepodarilo vymenit mne by viac vyhovoval kapacitny displej Ja som tym len myslel, ze doba, kedy originalny kryt stal treba 2 litre (co nebolo tak davno) je uz prec, a originaly sa daju kupit za facku ... Cize v tomto pripade uz to neberem ako tak podstatnu vec ... Citovat
shark734 Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 jasne chapem, ja len hovorim ze kym ten mobil zoderes davno mas novy Citovat
Kejticka Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Doposavad jsem mela vzdy nokii ... Nyni mam vsak iphona a k nokiim bych se uz nevracela ...Je mnohem rychlejsi se vsema fcema co by si kdo mohl v telefonu prat... Jen je to bohuzel jina cenova relace...Ale neberte ho za korunku:) Byt tebou skusila bych se podivat na recenze, zda uz ma nokia vychytanej vsechen softvare...Ale to ze je to dotykac neni vubec zadnou zavadou...ja uz bych nic jineho bez dotykace asi nechtela.. Ale pokud mohu doporucit neporizujte si mio..mela jsem 701 i 702... sice to ma krasnou navigaci a take plno fci,ale baterka me nevydrzela nikdy ani den...s navigaci max 30min... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 U nokie je take scela jedno, jak je na tom software ... NokiaSWUpdater ho updatne behom male chvilky, PC Suite urobi peknu zalohu vratane SMS, kontaktov atd ... Cely proces je velmi rychli Navyc je to Symbian, takze az tak problemove bych to nevidel Citovat
Kejticka Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Uz mlcim:) jsem tim iphonem moc rozmazlena:mrk Citovat
abio Odesláno 23. březen 2010 Autor Odesláno 23. březen 2010 tak pritelkyne si ho koupila sice ze zacatku ji operacni system delal problemy ale uz je to dobry. odezvy jsou celkem dobre zanm horsi, displej pekny jemny akorat navigacka super vec. baterka vydrzi hodne telefon je i na videa dobra hracka, fotak nic moc mohl byt aspon autofocus, konstrukce se chová pevně, potesi hlinikovy zadni kryt... a pritelkyne si ho koupila proto ze je dotykovy a je hlavne v bilo ruzovem provedeni toto vse Citovat
Karny Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Tak taky uvazuju o novym telefonu a koukam po 5800 se mi zda o dost lepsi a da se jkoupit za 5000,- a ma wifinu:D Citovat
abio Odesláno 24. březen 2010 Autor Odesláno 24. březen 2010 tak jsem uz koupil 5800 je lepsi vybavou nez 5230 ma autofocus s diody lepsi displej a lépe se drzi,ma toti pogumovany zadni kryt a v baleni je navi karta 8gb karta stylus ve forme tuzky a trsatka a usb kabel bohužel nenabíjí..... Citovat
shark734 Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 brat ma 5800 uz vyse roka..je to stroj..obcas poziciava koli navigacii Citovat
Benžík Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Mam E63, už skoro rok, má skoro všechno co může mít, foták je trochu horší. Stála 5500Kč. Display je 2,4\". Baterka (150mAh) vydrží docela dlouho. A můžu z ní psát i do fora Peugeot clubu :papa Citovat
rarasik Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Původně zaslal: abio tak jsem uz koupil 5800 tak, ešte certifikát, hack, a je to mobil ako má byť Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.