Krt€K Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Ahoj všem, tak se i já představím s novou kráskou.. koupil jsem jí před týdnem a má se asi takto: Výbava - klima - auto stmívání vnitřního zrcátka - dešťový senzor - 4x airbag - vyhřívání sedaček - el. ovládání sedaček - 4x el. okna - pal. PC - ostřikovače světel - xenony Tuning - zimní a letní elektrony Hudba - origo rádio Clarion a systém JBL S přítelkyní jsme jí začli říkat Julie (podle seriálu Julie Lescaut :-) ) a jak má jméno, je to špatný ;-) No, zatím se seznamujeme a já stahuju průměrnou spotřebu :-D i když napít jí dám taky občas :-) a teď se pokusím vložit foto :-) Citovat
Qcko Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Uplne moc nadherna Julia, dobre sa o nu starajte a hlavne jej nedavaj pit ziadne zbrndy, iba kvalitny material Citovat
kalio306 Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 super kara mam rad ked je to take plne el. sedadla to už hej akurat neznašam dreveny dekor v interiery krasna je som blby ale te ostrekovače svetlometov su kde?? vidim akesi obdlžniky pod svetlami žeby ??? Citovat
Krt€K Odesláno 19. březen 2010 Autor Odesláno 19. březen 2010 Qcko: neboj, bude dostávat ty nejlepší přísady do nafty :-) kalio306: ano, to jsou ty obdélníky pod světly :-) A děkuju za pochvalu, budu se o ní starat, jak nejlépe budu umět... a že to já umim Citovat
oni Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 vitam te tady.... moc krasna 406, preju hodne najetych kilometru bez poruch doufam,ze julince doprejes nejaky vylepseni....... Citovat
HonzaZ Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 Pěkná Julie, ať dobře a bez problémů slouží. Citovat
Krt€K Odesláno 19. březen 2010 Autor Odesláno 19. březen 2010 Díky, kluci.... no, vylepšení... časem snad, jinak se mi líbí tak, jak je... jinak na léto má moooc pěkný elektrony, ale foto sem dám, až je nasadím... no a možná jen koncovka výfuku... jinak bych jí asi nechal :-) Sice mě trochu dráždí, že rádio (měnič) neumí mp3, ale to snad taky někdy vyřeším... Citovat
Krt€K Odesláno 8. červenec 2011 Autor Odesláno 8. červenec 2011 Přátelé, kamarádi...po dlouhé a dlouhé době jsem si udělal radost a vkládám fotky...Nové kotouče ATE power disc, ledky v parkovačkách, které půjdu reklamovat, protože svítí jen z poloviny :-D, třetí brzdové světlo led...no a rok slibované fotky Julie na letních bačkůrkách... https://picasaweb.google.com/jjunek.cz/Julie?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKft1Lbj_9H9EA&feat=directlink Citovat
h4wk3y Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Jak tak koukam, tak konecne vidim auto se stejnou barvou, jako mam ja... Krasna Julie... Citovat
Krt€K Odesláno 8. květen 2012 Autor Odesláno 8. květen 2012 Díky za pochvalu :-) konečně jsem vychytal i technické problémy :-) ať ti slouží :-) Do Pradubek jezdím za kamarádem, třeba se tam někdy potkáme :-) Citovat
zpozdilek Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 tak to mozna tech pardubaku pak poznas vic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.