Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, tak se i já představím s novou kráskou.. koupil jsem jí před týdnem a má se asi takto:

Výbava - klima

- auto stmívání vnitřního zrcátka

- dešťový senzor

- 4x airbag

- vyhřívání sedaček

- el. ovládání sedaček

- 4x el. okna

- pal. PC

- ostřikovače světel

- xenony

Tuning - zimní a letní elektrony

Hudba - origo rádio Clarion a systém JBL

S přítelkyní jsme jí začli říkat Julie (podle seriálu Julie Lescaut :-) ) a jak má jméno, je to špatný ;-) No, zatím se seznamujeme a já stahuju průměrnou spotřebu :-D i když napít jí dám taky občas :-) a teď se pokusím vložit foto :-)

Odesláno

super kara mam rad ked je to take plne el. sedadla to už hej akurat neznašam dreveny dekor v interiery krasna je :papa

som blby ale te ostrekovače svetlometov su kde?? :myslim vidim akesi obdlžniky pod svetlami :myslim žeby ???

Odesláno

Qcko: neboj, bude dostávat ty nejlepší přísady do nafty :-)

kalio306: ano, to jsou ty obdélníky pod světly :-)

A děkuju za pochvalu, budu se o ní starat, jak nejlépe budu umět... a že to já umim :super

Odesláno

Díky, kluci.... no, vylepšení... časem snad, jinak se mi líbí tak, jak je... jinak na léto má moooc pěkný elektrony, ale foto sem dám, až je nasadím... no a možná jen koncovka výfuku... jinak bych jí asi nechal :-) Sice mě trochu dráždí, že rádio (měnič) neumí mp3, ale to snad taky někdy vyřeším...

• O 1 rok později...
Odesláno

Přátelé, kamarádi...po dlouhé a dlouhé době jsem si udělal radost a vkládám fotky...Nové kotouče ATE power disc, ledky v parkovačkách, které půjdu reklamovat, protože svítí jen z poloviny :-D, třetí brzdové světlo led...no a rok slibované fotky Julie na letních bačkůrkách...

https://picasaweb.google.com/jjunek.cz/Julie?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKft1Lbj_9H9EA&feat=directlink

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Díky za pochvalu :-) konečně jsem vychytal i technické problémy :-) ať ti slouží :-) Do Pradubek jezdím za kamarádem, třeba se tam někdy potkáme :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...