Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cau vsichni a zaroven prosimo radu. asi tak pred 2tkm mi zaclo auto samo pribrzdovat, a kdyz jsem zkusil zabrzdit tak byl pedal tvrdý uple od vrchu. a to nikdy nebyval. vymenil jsem brzdove trubky a porad nic dela to cim dal vic ...... nevite cim by to mohlo byt???? :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Doštičky sa ti nodstavoli od kotuča, tím padom sa ti brzdova kvapalina prehrieva zvyšuje sa tlak a tym padom maš tvrdý pedál. Tlak v brzdovke posoby rovnako na brzdy ako aj na pedál. To ma dava :myslim že to bude aj ten posilovač brzd.

Ale je lahšie dať auto na zdvihak skontrolovať a odmastiť brzdiče (kotuče/ doštičky) ..... vyskušat......

a až potom sa vrhnuť do vymeny posilnovača.

Ak to bude potreba.;)

Odesláno
Původně zaslal: 207lemans

...sa ti brzdova kvapalina prehrieva zvyšuje sa tlak a tym padom maš tvrdý pedál. Tlak v brzdovke posoby rovnako na brzdy ako aj na pedál....

Skús si zistiť ako presne funguje hydraulika bŕz, hlavne čo sa týka zmien objemu medzi valčekmi a vyrovnávacou nádržkou.

Potom takúto haluz nenapíšeš.

Odesláno

ja bych to tipoval tez na spatny podtlak nebo posilovac... Zkus treba naslapat brzd.pedal az bude tvrdy a az nastartujes tak by mel povolit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...