volfino5 Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 cau vsichni a zaroven prosimo radu. asi tak pred 2tkm mi zaclo auto samo pribrzdovat, a kdyz jsem zkusil zabrzdit tak byl pedal tvrdý uple od vrchu. a to nikdy nebyval. vymenil jsem brzdove trubky a porad nic dela to cim dal vic ...... nevite cim by to mohlo byt???? Citovat
martin.grif Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 můžou být přirezlý desky, to bývalo docela časté nebo brzdová kapalina.... Citovat
pastorek Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Povedal by som že zrejme oboje. Pribrzďovanie budú robiť najskôr viaznúce doštičky a tvrdý pedál problém sposiľovačom alebo podtlakom. Citovat
207lemans Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Doštičky sa ti nodstavoli od kotuča, tím padom sa ti brzdova kvapalina prehrieva zvyšuje sa tlak a tym padom maš tvrdý pedál. Tlak v brzdovke posoby rovnako na brzdy ako aj na pedál. To ma dava že to bude aj ten posilovač brzd. Ale je lahšie dať auto na zdvihak skontrolovať a odmastiť brzdiče (kotuče/ doštičky) ..... vyskušat...... a až potom sa vrhnuť do vymeny posilnovača. Ak to bude potreba. Citovat
pastorek Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 Původně zaslal: 207lemans ...sa ti brzdova kvapalina prehrieva zvyšuje sa tlak a tym padom maš tvrdý pedál. Tlak v brzdovke posoby rovnako na brzdy ako aj na pedál.... Skús si zistiť ako presne funguje hydraulika bŕz, hlavne čo sa týka zmien objemu medzi valčekmi a vyrovnávacou nádržkou. Potom takúto haluz nenapíšeš. Citovat
SV 24 Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 ja bych to tipoval tez na spatny podtlak nebo posilovac... Zkus treba naslapat brzd.pedal az bude tvrdy a az nastartujes tak by mel povolit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.