Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chcem sa spýtať, v ktorom servise v Bratislave ste si dávali meniť rozvody a za koľko ?. A čo vám všetko menili. Rád by som poznal skutočne dobrý servis na Peugeota a za dobré ceny. Ak nie priamo v BA možno poznáte aj niekoho v blízkom okolí. Iste máte aj dobré skúsenosti. Podeľte sa o ne s ostatnými na tomto fóre. Vďaka !

Odesláno

no ja sa čoskoro chystám do Peugeotu pri avione, takže zatiaľ neviem ako to tam chodí. Doteraz servisujem v Citroene v Pezinku a spokojnosť. Sú tam v pohode ľudia a nikdy som nemal pocit, že by sa ma pokúšali len zbytočne obrať. Problém je, že nemajú origo. diagnostiku, preto musím do BA :(

Odesláno
Původně zaslal: omegascream

no ja sa čoskoro chystám do Peugeotu pri avione, takže zatiaľ neviem ako to tam chodí. Doteraz servisujem v Citroene v Pezinku a spokojnosť. Sú tam v pohode ľudia a nikdy som nemal pocit, že by sa ma pokúšali len zbytočne obrať. Problém je, že nemajú origo. diagnostiku, preto musím do BA :(

Do Citrena v Pezinku chodim aj ja,max. spokojnost. Ked ti mozem poradit tak servisu pri avione v BA sa zdaleka vyhni. (tam ta ošklbu) Ked Peugeot servis tak v BA jedine na Vajnorskej oproti dimitrovke za benzinkou Shell,je tam vedla Orion predaj svietidiel.

Odesláno
Původně zaslal: Existujuci

Do Citrena v Pezinku chodim aj ja,max. spokojnost. Ked ti mozem poradit tak servisu pri avione v BA sa zdaleka vyhni. (tam ta ošklbu) Ked Peugeot servis tak v BA jedine na Vajnorskej oproti dimitrovke za benzinkou Shell,je tam vedla Orion predaj svietidiel.

Odesláno

Ja som dostal 2 ponuky: 1. len práca - 210€; 2. Komplet rozvody, vonkajší remeň, klíma s výmenou chl.média - 380€. Je to veľa ?

[upravil dne 16/3/10 NOWA307]

Odesláno

Existujuci: aha dobre vedieť, ale teraz mi nejde ani tak o cenu ako o to aby mi niekto spravil fakt seriózne riadiacu jednotku. Bude ju treba buď preprogramovať alebo vymeniť alebo čo ja viem čo. Myslíš, že by som to mal radšej teda na vajnorskej skúsiť? :myslim

[upravil dne 17/3/10 omegascream]

Odesláno

to Matuzalem401 :

No práve aj mňa zarazila tá práca s klímou, ja som ju nežiadal ani nespomenul. Keď som sa pýtal prečo mi počíta klímu, Tak mi servisman tvrdil, že sa to samozrejme robí s rozvodmi. Tým už u mňa stráca dôveru a hľadám ďalej. V BA je servisov dosť tak uvidím. Ináč vďaka za radu, to najlacnejšie nikdy neberiem.

Odesláno
Původně zaslal: NOWA307

to Matuzalem401 :

No práve aj mňa zarazila tá práca s klímou, ja som ju nežiadal ani nespomenul. Keď som sa pýtal prečo mi počíta klímu, Tak mi servisman tvrdil, že sa to samozrejme robí s rozvodmi. Tým už u mňa stráca dôveru a hľadám ďalej. V BA je servisov dosť tak uvidím. Ináč vďaka za radu, to najlacnejšie nikdy neberiem.

Odesláno

Zdravím, chodím k celkom slušnému mechanikovi do Čuňova. Robí Peugeot a Citroen, mňa stáli rozvody 10 000 Sk. Dvojhmota komplet s prevod. olejom a simeringami 650 €. Ak chceš meno a adresu pošli SZ. Nechcem aby to bola reklama.

Odesláno

to mildo:

Dnes mám ešte jednu ponuku : rozvody+vod.pumpa+filtre+olej,značkové diely z prvovýroby+práca =500€. Overím budúci týždeň a ozvem sa. Zatiaľ vďaka.

Odesláno

Existujuci: aha dobre vedieť, ale teraz mi nejde ani tak o cenu ako o to aby mi niekto spravil fakt seriózne riadiacu jednotku. Bude ju treba buď preprogramovať alebo vymeniť alebo čo ja viem čo. Myslíš, že by som to mal radšej teda na vajnorskej skúsiť? :myslim

[upravil dne 17/3/10 omegascream]

Moje skusenosti so servisom pri Avione: prisiel som na zvolavacku,zlomili mi mierku na olej a tvarili sa akoze to je normalne,ked som chcel tempomat tak skusili a zistili ze nejde a zaplatil som 500sk,potreboval som zistit kod metalizi(jeden je na stlpiku dveri a jeden mam dopisany na sekurity karte ktora je s nahradnym klucom),nevedeli ktore je to prave cislo tak teraz mam jedny dvere iny odtien...atd...... No ja tam v zivote nepojdem. Na vajnorskej je uplne iny pristup.Dal som si aj tam domontovat tempomat,zistili ze nejde ale peniaze odo mna nepytali...To hovori za vsetko. Aky mas problem ked potrebujes diagnostiku?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...