NOWA307 Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Chcem sa spýtať, v ktorom servise v Bratislave ste si dávali meniť rozvody a za koľko ?. A čo vám všetko menili. Rád by som poznal skutočne dobrý servis na Peugeota a za dobré ceny. Ak nie priamo v BA možno poznáte aj niekoho v blízkom okolí. Iste máte aj dobré skúsenosti. Podeľte sa o ne s ostatnými na tomto fóre. Vďaka ! Citovat
Matuzalem401 Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 CD-Final ma celkom dobre meno aspon v PD a ZA !Mne ked menili rozvody tak menili kladki,vodnu pumpu remene !!!! Citovat
omegascream Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 no ja sa čoskoro chystám do Peugeotu pri avione, takže zatiaľ neviem ako to tam chodí. Doteraz servisujem v Citroene v Pezinku a spokojnosť. Sú tam v pohode ľudia a nikdy som nemal pocit, že by sa ma pokúšali len zbytočne obrať. Problém je, že nemajú origo. diagnostiku, preto musím do BA Citovat
visage Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 matuzalem 401 a za kolko € ti to menili ??? Citovat
Existujuci Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Původně zaslal: omegascream no ja sa čoskoro chystám do Peugeotu pri avione, takže zatiaľ neviem ako to tam chodí. Doteraz servisujem v Citroene v Pezinku a spokojnosť. Sú tam v pohode ľudia a nikdy som nemal pocit, že by sa ma pokúšali len zbytočne obrať. Problém je, že nemajú origo. diagnostiku, preto musím do BA Do Citrena v Pezinku chodim aj ja,max. spokojnost. Ked ti mozem poradit tak servisu pri avione v BA sa zdaleka vyhni. (tam ta ošklbu) Ked Peugeot servis tak v BA jedine na Vajnorskej oproti dimitrovke za benzinkou Shell,je tam vedla Orion predaj svietidiel. Citovat
Matuzalem401 Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Původně zaslal: Existujuci Původně zaslal: omegascream no ja sa čoskoro chystám do Peugeotu pri avione, takže zatiaľ neviem ako to tam chodí. Doteraz servisujem v Citroene v Pezinku a spokojnosť. Sú tam v pohode ľudia a nikdy som nemal pocit, že by sa ma pokúšali len zbytočne obrať. Problém je, že nemajú origo. diagnostiku, preto musím do BA Do Citrena v Pezinku chodim aj ja,max. spokojnost. Ked ti mozem poradit tak servisu pri avione v BA sa zdaleka vyhni. (tam ta ošklbu) Ked Peugeot servis tak v BA jedine na Vajnorskej oproti dimitrovke za benzinkou Shell,je tam vedla Orion predaj svietidiel. Citovat
Matuzalem401 Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Původně zaslal: visage matuzalem 401 a za kolko € ti to menili ??? Citovat
NOWA307 Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 Ja som dostal 2 ponuky: 1. len práca - 210€; 2. Komplet rozvody, vonkajší remeň, klíma s výmenou chl.média - 380€. Je to veľa ? [upravil dne 16/3/10 NOWA307] Citovat
omegascream Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Existujuci: aha dobre vedieť, ale teraz mi nejde ani tak o cenu ako o to aby mi niekto spravil fakt seriózne riadiacu jednotku. Bude ju treba buď preprogramovať alebo vymeniť alebo čo ja viem čo. Myslíš, že by som to mal radšej teda na vajnorskej skúsiť? [upravil dne 17/3/10 omegascream] Citovat
Matuzalem401 Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Původně zaslal: NOWA307 Ja som dostal 2 ponuky: 1. len práca - 210€; 2. Komplet rozvody, vonkajší remeň, klíma s výmenou chl.média - 380€. Je to veľa ? [upravil dne 16/3/10 NOWA307] Citovat
Matuzalem401 Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Původně zaslal: NOWA307 Ja som dostal 2 ponuky: 1. len práca - 210€; 2. Komplet rozvody, vonkajší remeň, klíma s výmenou chl.média - 380€. Je to veľa ? [upravil dne 16/3/10 NOWA307] Citovat
NOWA307 Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 to Matuzalem401 : No práve aj mňa zarazila tá práca s klímou, ja som ju nežiadal ani nespomenul. Keď som sa pýtal prečo mi počíta klímu, Tak mi servisman tvrdil, že sa to samozrejme robí s rozvodmi. Tým už u mňa stráca dôveru a hľadám ďalej. V BA je servisov dosť tak uvidím. Ináč vďaka za radu, to najlacnejšie nikdy neberiem. Citovat
Matuzalem401 Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Původně zaslal: NOWA307 to Matuzalem401 : No práve aj mňa zarazila tá práca s klímou, ja som ju nežiadal ani nespomenul. Keď som sa pýtal prečo mi počíta klímu, Tak mi servisman tvrdil, že sa to samozrejme robí s rozvodmi. Tým už u mňa stráca dôveru a hľadám ďalej. V BA je servisov dosť tak uvidím. Ináč vďaka za radu, to najlacnejšie nikdy neberiem. Citovat
NOWA307 Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 Práve preto som začal túto tému, aby som dostal nejaké odporučenie na pár servisov, ktoré sú solídne, ale ako vidím v BA nikto nič konkrétne. Citovat
mildo Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 Zdravím, chodím k celkom slušnému mechanikovi do Čuňova. Robí Peugeot a Citroen, mňa stáli rozvody 10 000 Sk. Dvojhmota komplet s prevod. olejom a simeringami 650 €. Ak chceš meno a adresu pošli SZ. Nechcem aby to bola reklama. Citovat
NOWA307 Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 to mildo: Dnes mám ešte jednu ponuku : rozvody+vod.pumpa+filtre+olej,značkové diely z prvovýroby+práca =500€. Overím budúci týždeň a ozvem sa. Zatiaľ vďaka. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Tak to je riadna paleta. Teda aspoň podľa mňa. Citovat
Existujuci Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Původně zaslal: omegascream Existujuci: aha dobre vedieť, ale teraz mi nejde ani tak o cenu ako o to aby mi niekto spravil fakt seriózne riadiacu jednotku. Bude ju treba buď preprogramovať alebo vymeniť alebo čo ja viem čo. Myslíš, že by som to mal radšej teda na vajnorskej skúsiť? [upravil dne 17/3/10 omegascream] Moje skusenosti so servisom pri Avione: prisiel som na zvolavacku,zlomili mi mierku na olej a tvarili sa akoze to je normalne,ked som chcel tempomat tak skusili a zistili ze nejde a zaplatil som 500sk,potreboval som zistit kod metalizi(jeden je na stlpiku dveri a jeden mam dopisany na sekurity karte ktora je s nahradnym klucom),nevedeli ktore je to prave cislo tak teraz mam jedny dvere iny odtien...atd...... No ja tam v zivote nepojdem. Na vajnorskej je uplne iny pristup.Dal som si aj tam domontovat tempomat,zistili ze nejde ale peniaze odo mna nepytali...To hovori za vsetko. Aky mas problem ked potrebujes diagnostiku? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.