Cepak Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Cau chlapi Mam dotaz ohledne brzd 205 1.8 nafta. KDyz sem to privezl tak to spatne brzdilo musel jsem vymenit brzdovej valec pak to teda zaclo brzdit lip ale porad mi brzdi zadek vic nez predek.Koupil jsem jiny trmeny na predek protoze tamty byly uplne v haji.Je to vsechno precizne odvzdusneny, a porad je to na hovno.S kamaradem nas napadlo jestli nemuzou byt prehozeny trubky na valci,ale dal jsem je tam jak byly. Je to mozny ze by to delalo tohle???Dik za rady Cepak:roll:roll:roll:roll Citovat
MerHanz Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Ahoj. Když sem na 205 sice 1,9d, ale to by nemuselo mit vliv, dělal komplet brzdy aj s válcem, tak sem to měl taky. A nikdo nepřišel na to, jak je to možný. Prostě zadek šel do smyku dřív, než předek. A tam sem si byl jistej, že jsou trubky dobře. vále sme dával stejněj, co tam byl. Taky jde ještě o to, jestli tam máš Bendix a nebo Lucas. A na každej byli ještě vícero průměrů zadních válečků. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 v těch zadních válečcích je integrován zátěžový regulátor brzd--je to taková pi.ovina uvnitř, nikdy jsem nepřišel na to,jak vlastně funguje;)--jestliže je ten zátěžák furt otevřený,půjde dozadu plný tlak z válce,jedině dát nové válečky dával jsem na 1.8 D komplet nové brzdy (jen bubny se točily) a stejně to brzdilo nic moc Citovat
Cepak Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 ¨Ja tam mam bendix. Uz me to fakt se-e.Delam to uz asi 4 mesice po vecerech. zkusil sem snad vsechno. Ten zatezak je v bubnech vevnitr???Ty jsem jeste rozebrany nemel. pac je tam strasnym zpusobem zmastena matka a bojim se ji vytocit abych neznicil zavit na naboji. Predni brzdy na asfaltu nezabrzdi smykem ale zadni jo. :( Citovat
ozzy56 Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 zátěžák je v zadním kolovém válečku, tu matku musíš povolit,abys dal buben dolů,stahovák nepotřebuješ,buben jde po povolení matice lehce stáhnout,matku dej pak novou,je tam myslím klíč 32,nebo 34 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.