Kloub Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 zdravím lidi.známý má 206 1.4 benzina a po vypnutí motoru mu spíná čerpadlo neví někdo jestli to tak má dělat?Jestli né tak v čem může být příčina.děkuji za odpovědi Citovat
winco Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 jj toto presne dela aj mne, ale ešte som to neriešil a ani som nevedel čo to robi....akurat že som si vždy všimol že ked je auto odstavene tak v pravidelných intervaloch spína to čerpadlo, ja som to vnimal len ako zvuk podobný tomu čo vidyvaju motorčeky okien, ale vobec som nevedel od kial to ide a čo to je........tak dakujem že si mi aspoň povedal čo im to robi Citovat
JirkaVorel Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Já si myslim, že je možné, že jsou shnilé kabely kolem to čerpadla Citovat
winco Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 tak to nechapem.....ako mi hnile kabeli davaju energiu do čerpadla.....a keby si hnile kabeli tak mi to čerpadlo nejde vobec alebo mi počas jazdy blbne ale ono je uplne v poriadku len pri vypnutom motore, vytiahnutých klučikoch a uplne proste ked auto stoji tak sem tam sa zopne čerpadlo na uplnu chvilku Citovat
JirkaVorel Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Na začátku zimi jak začali být ty mrazi tak mi to také dělalo, poté jsem smolně naboural a když jsem rozebíral auto abych to dal dohromady s automechanikem, který dělá peugeoty tak jsme našli shnilé dráty tak říkal, že je to tím. Ale než jsme auto rozbraly tak mi říkal, že by to mohlo být nějaké čidlo, ale to říka, že by se zjistilo jedině kdyby se to napíchlo na diagnostiku. Citovat
winco Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 to čidlo by sa mi zdalo viac pravdepodobne Citovat
Cardaaa Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 já si myslím že je to v pořádku, mám 106 1.4 55kw a dělá mi to po každém chcípnutí tak sem toho názoru že si to čerpadlo nasaje benzín z hadiček z5 do nádrže... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.