tomik1987 Odesláno 29. březen 2010 Autor Odesláno 29. březen 2010 no tak tu mam dnešnu foto. z prezúvania papučiek =) a výfuk by som mal urobiť tento víkend potom to nafotím aj s lektronami vypucované v plnej krase =)) Citovat
tomik1987 Odesláno 29. březen 2010 Autor Odesláno 29. březen 2010 no tam to mali nejaka športová uprava. pekne je. v piatok tam idem znova ešte po šrauby tak sa popýtam ale niekto na tom preteka Citovat
tomik1987 Odesláno 31. březen 2010 Autor Odesláno 31. březen 2010 kurnik. sa mi zdá. že to moje auto teraz ked ma elektrony folie . tak začina budiť nejaku veľku pozornosť. ako máte autá zabezpečené,,? Citovat
tomik1987 Odesláno 1. duben 2010 Autor Odesláno 1. duben 2010 kurnik tam ´=( zajtra skladám xenony. neviete či to treba nejako špecialne zložiť??akurát som dostal pokutu =((( Citovat
tomik1987 Odesláno 16. duben 2010 Autor Odesláno 16. duben 2010 no dnes idem dať preč ten fap filter som zvedavý čo to spravi Citovat
BrankoKK Odesláno 17. duben 2010 Odesláno 17. duben 2010 preco chces davat prec FAP? xenony normalka-akurat neviem aku mas sadu, pre tie kastliky, menice napatia, musis ich dakde upevnit-ja som jeden upevnil za svetlo a druhy som strcil do krytu riadiacej jednotky - ale to len ako priklad, mam totiz iny motor a tym padom aj priestorove moznosti. no a nezaskodila by geometria svetiel a ostrekovace svetiel (mozno aj len nejaka imitacia), pretoze podla tychto dvoch veci ta lahko nacapu no a auto mam zabezpecene asi tak, ze nikdy nezostava bez dohladu-ked, ze mi treba niekde odparkovat, tak stale idem s dakym, kto potom ostane v aute davat pozor-ale to plati iba pre uzemie Kezmarku, lebo tu su sami zavistlivci, ktori zavidia, ked mas pekne auto-ale ze si na to musel driet ako kon ich uz nezaujima... a tie folie pre trochu sukromia vzadu-je to kvoli tomu, na co vsetci myslime??? Citovat
tomik1987 Odesláno 18. duben 2010 Autor Odesláno 18. duben 2010 FAP?? prečo som ho dal preč lebo to blbne. strašne to auto s tým. no ono je to so xenonmi zložité ked budem mať času kusok tak sa na to pozrem čo a ako. potom to budem riešiť. a s tým zabezpečením. som sa preto pýtal lebo som si všimol že veľa ľudí. sa mi začina motať okolo auta a obzerať ho Citovat
tomik1987 Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 ahojte. rozmyšľam o chipnuti motora. ale jeden ma odhovára druhý zas prehovara a ja som z toho úplne mimo. viem že sa tu tu už viac krát riešilo. ale tak chcel by som pomôcť s rozhodnutím. Fap filter tam už nemam. a ťaha to odosť lepšie. Citovat
tomik1987 Odesláno 13. červen 2010 Autor Odesláno 13. červen 2010 Tak dnes som kusok našamponoval a vyriadil tak tu je pár foto =))) z aktuálneho stavu. Citovat
tomik1987 Odesláno 13. červen 2010 Autor Odesláno 13. červen 2010 tak tu je tiež pohľad z predu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.