309GT Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Původně zaslal: Fanyno026 Jaky prechodky ? Asi jsem to myslel blbě,už v tom mám taky bordel:D:D Citovat
Fanyno026 Odesláno 27. duben 2010 Autor Odesláno 27. duben 2010 Vzdyt ja koupim bixenon H7 ve svetlech jsou jen H7 Citovat
Fanyno026 Odesláno 27. duben 2010 Autor Odesláno 27. duben 2010 jsem stoho uplne hotovej muzete mi nekdo na sebe poslat cislo ja mu zavolam a promluvime si o tom prosim Citovat
309GT Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Hele,tak máš pravdu,koukni tady na to,je to přesně nafocený jak to kolega udělal:papa Citovat
Edison Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Původně zaslal: Strejdakopec bixenony se převážně používají při světlech pro patici h4 kvůli tomu jak píše 309gt že proto že je ve světle pouze jedna žárovka tak při přepínání tlumených a dálkových se v čočce naklápí nebo posouvá clonka,narozdíl od xenonů kde buď svítí nebo nesvítí....já opsobně začínám leštit světla na old modelu a doufám že se to povede protože chci kupovat jeden pár bixenonů na dálkové a jeden pár xenonů na tlumené takže mi budousvítit obě paraboly xenonem.....i když jsem přemýšlel o těch bixenonech do každé paraboly...jediný čeho se bojím že pokud mi budou svítit 4 xenonové výbojky jako tlumené světla tak to možná nebude pro protijedoucí žádná slast... takže bych uvítal názory těch kteří sa tím mají zkušenost Spínaný xenon na dálky je nesmysl. Dlouho se rozhořívají. Na dálky jedině bixenon kombinovaný s potkávačkou. O příspěvek výše je odkaz na to, jak jsem to montoval, zapojil seřizoval, a byl i na STK. Dotazy rád odpovím. Ještě dodám, že než jsem se k tomu dopracoval a odhodlal, studoval jsem osvětlení motorových vozidel dva roky jak po technické, tak i po právní stránce. Citovat
Strejdakopec Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Původně zaslal: 309GT Když by jsi to měl obojí v čočkách tak to bude v pohodě,ale jestli to dáš bez čoček a do vyleštěného skla,bude to hrozně oslňovat jak na potkávací ve dne,tak v noci...nejlepší by bylo sehnat dvě sady nebo alespoň třeba čočky z Angel Eye\'s nebo třeba z origo světel z koncernu (passat,octavia) Ale narovinu říkám,poštelovat čočky do normálního světla aby jsi ty viděl a viděli i proti tobě,není sranda.Dělal jsem to a než to vychytáš uteče hodně vody a projede se hodně benzínu:D Jestli teda chápu dobře že by jsi chtěl 2X Bi-xenony,že by ti svítili v předu 4 čočky:myslim Ale na xenon opravdu jen čirá skla a hlavně čočku,je to sice už ohraná písnička ale tak to má být....taky jsem tomu nevěřil,ale pak jsem sundal sklíčko ze světla,dal tam xenon a byl to děs,ani já ani protijedoucí by nikdy neviděli nic... jo měl jsem na mysli čočky...už jsem to tu kdysi trochu řešil Citovat
Strejdakopec Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Původně zaslal: Fanyno026 ubec tady nicemu nerozumim ale v poho:super Takze mam koupit bixenon H7 angel se vsim co k tomu potrebuji a bude mi to svitit jako potkavaci a i dalkove ?Chapu to dobre nebo musim koupit 2pary ? bixenon h7 neexistuje....u xenonu je pouze zapnou a vypnout ale u bixenonu máš navíc clonu která se ti naklápí nebo nějak pohybuje když přepínáš dálkové a tlumené...je to jednoduchy si to představit...k patici h7 jdou dva kontakty(kostra a +) a k bixenonu je to jako patice h4 (kostra,+tlumená,+dálková) nevím jak jinak to polopaticky vysvětlit Citovat
ThorR Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Proste kdyz nemas cocku a obyc parabolu jako mas ted muzes mit bixenon pouze H4, protoze ma ta zarovka na sobe clonku, ktera se prepina na dalkove. Jamile ale budes mit cocku tak je jednu co tam mas za typ zarovky, protoze clonku si bude upravovat sama cocka. Citovat
Strejdakopec Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: Strejdakopec bixenony se převážně používají při světlech pro patici h4 kvůli tomu jak píše 309gt že proto že je ve světle pouze jedna žárovka tak při přepínání tlumených a dálkových se v čočce naklápí nebo posouvá clonka,narozdíl od xenonů kde buď svítí nebo nesvítí....já opsobně začínám leštit světla na old modelu a doufám že se to povede protože chci kupovat jeden pár bixenonů na dálkové a jeden pár xenonů na tlumené takže mi budousvítit obě paraboly xenonem.....i když jsem přemýšlel o těch bixenonech do každé paraboly...jediný čeho se bojím že pokud mi budou svítit 4 xenonové výbojky jako tlumené světla tak to možná nebude pro protijedoucí žádná slast... takže bych uvítal názory těch kteří sa tím mají zkušenost Spínaný xenon na dálky je nesmysl. Dlouho se rozhořívají. Na dálky jedině bixenon kombinovaný s potkávačkou. O příspěvek výše je odkaz na to, jak jsem to montoval, zapojil seřizoval, a byl i na STK. Dotazy rád odpovím. Ještě dodám, že než jsem se k tomu dopracoval a odhodlal, studoval jsem osvětlení motorových vozidel dva roky jak po technické, tak i po právní stránce. když si to přečteš pořádně pochopíš že jsem chtěl xenonovou čočku na tlumené které svítí nepřetržitě a bixenon na dálkové proto aby normálně svítil spolu s xenonem a po přepnutí na dálkovou by se posunula clona v bixenonu....to že časté zapínání xenonovým výbojkám nesvědčí vím:papa:super Citovat
Strejdakopec Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 kluci když se to dává do světel které neměli xenony tak musí být vždy čočka to jew jasný,a vypínání a zapínání nedělá světlu dobrotu...sice by stačilo koupit jen bixenon a normální žárovku co je v tlumených zrušit ale když už tak chci ať svítí celý světlko a na druhou stranu chci ať celý stejnou barvou neboli stejnou teplotou kelvinů.....tím se může celá parabola zastříkat na černo a nebude to mít vliv na odraz světla ...a to se vyplatí Citovat
Edison Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Původně zaslal: Strejdakopec Původně zaslal: Edison Původně zaslal: Strejdakopec bixenony se převážně používají při světlech pro patici h4 kvůli tomu jak píše 309gt že proto že je ve světle pouze jedna žárovka tak při přepínání tlumených a dálkových se v čočce naklápí nebo posouvá clonka,narozdíl od xenonů kde buď svítí nebo nesvítí....já opsobně začínám leštit světla na old modelu a doufám že se to povede protože chci kupovat jeden pár bixenonů na dálkové a jeden pár xenonů na tlumené takže mi budousvítit obě paraboly xenonem.....i když jsem přemýšlel o těch bixenonech do každé paraboly...jediný čeho se bojím že pokud mi budou svítit 4 xenonové výbojky jako tlumené světla tak to možná nebude pro protijedoucí žádná slast... takže bych uvítal názory těch kteří sa tím mají zkušenost Spínaný xenon na dálky je nesmysl. Dlouho se rozhořívají. Na dálky jedině bixenon kombinovaný s potkávačkou. O příspěvek výše je odkaz na to, jak jsem to montoval, zapojil seřizoval, a byl i na STK. Dotazy rád odpovím. Ještě dodám, že než jsem se k tomu dopracoval a odhodlal, studoval jsem osvětlení motorových vozidel dva roky jak po technické, tak i po právní stránce. když si to přečteš pořádně pochopíš že jsem chtěl xenonovou čočku na tlumené které svítí nepřetržitě a bixenon na dálkové proto aby normálně svítil spolu s xenonem a po přepnutí na dálkovou by se posunula clona v bixenonu....to že časté zapínání xenonovým výbojkám nesvědčí vím:papa:super To je takz nesmysl, měl bys pak dvojí potkávací světla. Kdo se s tím bude seřizovat? Já mám bixenon místo potkávacích (takže potkávací plus dálkové a v dálkách pak osram NB. Ale potkal jsem něco novýho od osramu, tak je tam chci dát. Je to +90% a 4Kk halogen 55W. Jinak na dálková světla je parabola lepší než bixenon. A hned napíšu proč: Bixenonová čočka se sklápěcí clonkou má totiž poměrně široký kužel světla. Sklolpení clonky jen otevře světlo nahoru, ale šířku to nezmění. Z toho plyne, že intenzita světla je pak zejména pro dálkové světlo v požadovaném poměrně úzkém segmenu výrazně nižší oproti koncentrovanému světlu z dálkové paraboly. Proto nechávám paraboly s halogenem jako přídavné dálkové. A ještě dodám, aby ses pak nedivil, že bixenonová čočka i na potkávací svítí zdánlivě méně. Jde opět o to, že u parabol je značný tok světla koncentrován do poměrně užšího paprsku světla před auto. U parabol si toho člověk snadno všimne, protože na silnici to osvětluje jakoby dva jazyky a do stran je to světlo pak značně slabší. Čočka zajišťuje především homogení rozložení světla v celém svštelném kuželu, což znamená, že světlo není tolik soustředěno přímo před auto a to, co je na tomto toku ušetřeno se více rozkládá do krajních mezí světelného kužele. Já to subjektivně pocítil právě tak, že přímo před autem je světlo z čočky slabší, leč výrazně lépe jsou osvětleny krajnice. Zkrátka nehomogenita světelných toků z parabolických světlomenů a homogenita z čoček udělá své. V případě potkávaček vnímám výhodnější čočku, v případě dálek parabolu (pokud by nebyla čočka speciálně pro dálku, z výrazně užším kuželem světla a stejně by to bylo spíše na žárovku, než výbojku, jako že určitě je, stejně, jako existuje speciální čočka pro mlhy, s výrazně širším kuželem světla). Citovat
D.Benny Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Jsou tyhle světla i na novej model?a kde se prodávaj? Citovat
Edison Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Já je mám v novém modelu. Čočky jsou určený výhradně pro světlomety s čitými skly. Viz vlákno ode mě, link tu někde je. Kupoval jsem jednu z prvních sad v republice od FX... Někde má rovněž zde placenou inzerci. [upravil dne 29.4.2010 Edison] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.