Luger Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Lidi, jel jsem do práce Fabií a chtěl přesedlat do mého malého puppy. Jaxprávně tusheete, po dvou deš?ouvých dnech točí, ale ani neškrtne - Potřebuju s tím odjet dneska po \"O\" domů. Co je mokrý? Rozdělovač? Vyndat, vytřít, vysušit - pojede? Poraďte plís, nebo spím přes weekend fprátzi.... Díky všem za radu. Citovat
VP605 Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Kondenzát je sviňa, lapni VDčko, kontaktol a vystříkej všechno kolem elektriky. Pokud je to vlhkost tak to pojede Citovat
Luger Odesláno 24. září 2004 Autor Odesláno 24. září 2004 Dík, zkusím... a něco jako prevenci? Citovat
VP605 Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Tohle vystříkání je zároveň celkem dobrá prevence. Jinak nejlíp je parkovat v suchu, to je parádní by? někdy nedostupná prevence. Taky se občas vyplatí, je li to možné, nechat v takovém případě na motor tak 1/2 hoďky foukat nějakou topnou kostku. Samozřejmě musíš přes haubnu hodit nějakou plentu, aby Ti teplo neuletělo. Citovat
Luger Odesláno 24. září 2004 Autor Odesláno 24. září 2004 Jsem Ti zavázán... po (téměř) vytřískání baterky jsem vystříknul vnitřek rozdělovače WéDéčkem a vytřel do sucha... na první škrtnutí Nikdy mě nenapadlo stříkat WD nebo jakýkoliv mazadlo na kontakty - dobrej hint, dík moc Citovat
impact Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 asi proto se to jmenuje WD = Water Displacement = vytěsnění vody, recept číslo 40... píšou to na jejich webu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.