Guest Ludweek Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 poradte mi jak sundat na 3dv. ochranou listu ze zadniho blatniku Citovat
oni Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 hele ona je tam nejak nastrcena,musis zabrat jednim smerem,ale ted nevim jakym.... tam jak mas ten kousek utrzenej, nepoznas to u toho? Citovat
Guest Ludweek Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 zkousim to posouvat smerem ke dverim...ale hne se to jenom o kousek a konec... Citovat
oni Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 tak hm,ja to videl jednou sundany a niceho sem si nevsimnul jinyho ze by to drzelo! zkut pod to nastrikat nejaky mazivo ve spreji a poradne zabrat,ale zase aby se neusapali ty cvoky... ale nekde tady uz navod byl,ale ted nevim kde ho hledat! Citovat
GRiMx Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 na jednom z nich by měla být pojistka. Zatlačíš nahoru a pak dozadu ke kufru myslím.Nebo je možnost to vycvaknout i s cvočkama přímo z děr. [upravil dne 12/3/10 GRiMx] Citovat
Outstrike Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 No jestli ti to pomůže tak vnitřní strana lišty na blatníku z 93ího roku vypadá pravá přední takhle přepokládám, že ty novější budou založené na stejném principu. Citovat
Dopiťák Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 cus ta stredni lista je na jedne strane natvrdo a az ji oddelas tak to pujde vysunout..nejlepsi je za ty boky zatahnout za oba... vetsinou ty typle uletijou a je to dole hned.. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 2 outstrike: diky, jako voditko by to mohlo poslouzit 2 tommas11: stradni listu myslis tu na dverich? tu sundat nepotrebuji ale diky videl jsem ze je tam nejaka pojistka tak chci vedet jestli neni neco podobnyho i na ty zadni Citovat
Guest Ludweek Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 tak jsem ji sundal mrchu jak je videt tak na tyhle je zadrhel uprostred...kdyz se pouzije nasili tak se to umi ulomit Citovat
GRiMx Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Původně zaslal: Ludweek tak jsem ji sundal mrchu jak je videt tak na tyhle je zadrhel uprostred...kdyz se pouzije nasili tak se to umi ulomit jj to je ta zas*ana pojistka ale když to překonáš tak zatlačíš dozadu a je to dole.. jak už jsem psal nahoře když jsem sundaval první lištu, tak jsem ji taky ale zlomil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.