Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jak sundat ochranou listu

Recommended Posts

Odesláno

hele ona je tam nejak nastrcena,musis zabrat jednim smerem,ale ted nevim jakym.... tam jak mas ten kousek utrzenej, nepoznas to u toho?

Odesláno

zkousim to posouvat smerem ke dverim...ale hne se to jenom o kousek a konec...

Odesláno

tak hm,ja to videl jednou sundany a niceho sem si nevsimnul jinyho ze by to drzelo! zkut pod to nastrikat nejaky mazivo ve spreji a poradne zabrat,ale zase aby se neusapali ty cvoky... ale nekde tady uz navod byl,ale ted nevim kde ho hledat!

Odesláno

na jednom z nich by měla být pojistka. Zatlačíš nahoru a pak dozadu ke kufru myslím.Nebo je možnost to vycvaknout i s cvočkama přímo z děr.

[upravil dne 12/3/10 GRiMx]

Odesláno

2 outstrike: diky, jako voditko by to mohlo poslouzit

2 tommas11: stradni listu myslis tu na dverich? tu sundat nepotrebuji ale diky ;) videl jsem ze je tam nejaka pojistka tak chci vedet jestli neni neco podobnyho i na ty zadni

Odesláno

tak jsem ji sundal mrchu :D

jak je videt tak na tyhle je zadrhel uprostred...kdyz se pouzije nasili tak se to umi ulomit :)

Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

tak jsem ji sundal mrchu :D

jak je videt tak na tyhle je zadrhel uprostred...kdyz se pouzije nasili tak se to umi ulomit :)

jj to je ta zas*ana pojistka :D ale když to překonáš tak zatlačíš dozadu a je to dole.. jak už jsem psal nahoře :D když jsem sundaval první lištu, tak jsem ji taky ale zlomil :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...