Stiv Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Zdravím hoši, než mě proklejete za další rozebírání imobilizeru, mužu vás ujistit že sem to tady prolez celý a odpověd na svoji otázku jsem nenašel Změna kodu, vyřazení imobilizeru to vše mi je jasný až na jeden detail, jelikož auto budu používat na závody bude tedy větší pravděpodobnost že budu častěji vypínat baterii a tak mě zajímá: Když vyřadim imobilizer postupem že nacvakám kod a v odkodovanym svavu odpojim patici z kalkulačky ŘJ si bude pamatovat kod a když pak odpojim baterii a zase jí následně připojim po nějaký době co na to ŘJ??? bude odblokovaná nebo budu muset zase zapojit kalkulačku a opakovat vyřazení zase od začátku??? Jestli se tady řešil tento problém a já si toho nevšiml tak se omlouvám Citovat
P-106! Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 cus ..tk to ti reknu naprosto presne.. taky jsem to odpojil ti zpusobem ze jsem mamackal kod a vythnul konektor ... a mam to takhle uz asi rok .. a uz jsem mel kolikrat odpojenou baterii i ridici jednotku .. a pak to slo dycky nastartovat bez imobilizeru .. takze by to melo bejt v cajku Citovat
Stiv Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 ahoj, to je dobrá zpráva, děkuju;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.