Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím hoši, než mě proklejete za další rozebírání imobilizeru, mužu vás ujistit že sem to tady prolez celý a odpověd na svoji otázku jsem nenašel :nevim

Změna kodu, vyřazení imobilizeru to vše mi je jasný až na jeden detail, jelikož auto budu používat na závody bude tedy větší pravděpodobnost že budu častěji vypínat baterii a tak mě zajímá: Když vyřadim imobilizer postupem že nacvakám kod a v odkodovanym svavu odpojim patici z kalkulačky ŘJ si bude pamatovat kod a když pak odpojim baterii a zase jí následně připojim po nějaký době co na to ŘJ??? bude odblokovaná nebo budu muset zase zapojit kalkulačku a opakovat vyřazení zase od začátku???

Jestli se tady řešil tento problém a já si toho nevšiml tak se omlouvám :mad:

Odesláno

cus ..tk to ti reknu naprosto presne.. taky jsem to odpojil ti zpusobem ze jsem mamackal kod a vythnul konektor ... a mam to takhle uz asi rok .. a uz jsem mel kolikrat odpojenou baterii i ridici jednotku .. a pak to slo dycky nastartovat bez imobilizeru .. takze by to melo bejt v cajku :super;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...