automale Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 uz zacinam byt zufaly - hladam uz ale 2 mesiace nieco male s lacnym provozom - vsade same vydojene vraky. ani neviem preco ale bojim sa ist uz do peugeota ale teraz mi do oci udrela tato 106 - len oproti ostatnym je tam nizsia cena a neviem preco. zda sa mi ze na predku ma nejak moc velke medzery ale bagy nevyzeraju byt strelene. na dlhy cas su to moje posledne nasetrene € tak sa bojim kupit nejaku mrdku. http://peugeot-106.autobazar.eu/11-open-id1461819.html navyse jazdim po zlych cestach tak sa bojim aby som u tohto peugeotu nerepasoval kazdych 30-40tisic podvozok. [upravil dne 8.3.2010 automale] Citovat
Cardaaa Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 podle mého názoru tahle 106tka vypadá opravdu moc hezky...já bych se toho nebál.. zajed se na ní podívat.. pokud máš nějakého známého automechanika tak ho vem s sebou pořádně jí skoukněte a projedte a uvidíš... podle fotek je fakt krásná a že by byly někde větší mezery se mi ani nezdá... Citovat
jadek Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 vypadá, jak když vyjela z pásu, jak říká cardaa, vubec bych se toho nebál ... Citovat
$ Torrez $ Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 jako je to asi nějaká leštěnka;).Moc hezká Citovat
Guest SB Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Vyzerá dobre, cena na 3 dvere akurát. Je na to záruka takže by som to bral. Sú to malo poruchové auta Citovat
automale Odesláno 9. březen 2010 Autor Odesláno 9. březen 2010 vraj po zenskej dovlecene z Talianska zatial neprihlasene (sukromny dovozca) - cena je ale aj s SPZ. Bol som to prave pozriet - je vazne pekna - novku aj vnutri. Vyzera dokonca ze nebola ani burana. Vyfuk ako novy, podvozok bez hrdze. Ale: po nastartovani nieco stale piskalo, zdalo sa mi ze aj klepalo, tahalo ho dostrany pricom do tej kde bola tvrdsia guma. Po zohriati motorom strasne triaslo a otacky lietali medzi 900-1000 jak besne. Pri jazde som ho na 2-jke vytocil az do nejakych 5000 a necukalo snim. Spojka - jazdil som len na starych autach tak neviem ci tato mala posilovac alebo co ale zozaciatku isla ztuha a potom mi zrazu spadla dolu - zaberala na moj vkus strasne vysoko. Toto su dojmy a vazne neviem. k tej cene - 106-ky v SR sa cenovo pobybuju v podobnych tocnikoch okolo 2200-2500€ tato je za 2000€ - len na prihlasenie na SR SPZ potrebujes 400€ + ked si zaratam dopravu nejake tie poplatky v IT k tomu jeho zist tak to musel kupit za cca 1300-1500€. A to sa mi uz nezda. Citovat
automale Odesláno 9. březen 2010 Autor Odesláno 9. březen 2010 Původně zaslal: SB Vyzerá dobre, cena na 3 dvere akurát. Je na to záruka takže by som to bral. Sú to malo poruchové auta odkial viez je na to zaruka??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.