Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

uz zacinam byt zufaly - hladam uz ale 2 mesiace nieco male s lacnym provozom - vsade same vydojene vraky.

ani neviem preco ale bojim sa ist uz do peugeota ale teraz mi do oci udrela tato 106 - len oproti ostatnym je tam nizsia cena a neviem preco. zda sa mi ze na predku ma nejak moc velke medzery ale bagy nevyzeraju byt strelene. na dlhy cas su to moje posledne nasetrene € tak sa bojim kupit nejaku mrdku.

http://peugeot-106.autobazar.eu/11-open-id1461819.html

navyse jazdim po zlych cestach tak sa bojim aby som u tohto peugeotu nerepasoval kazdych 30-40tisic podvozok.

[upravil dne 8.3.2010 automale]

Odesláno

podle mého názoru tahle 106tka vypadá opravdu moc hezky...já bych se toho nebál.. zajed se na ní podívat.. pokud máš nějakého známého automechanika tak ho vem s sebou pořádně jí skoukněte a projedte a uvidíš... podle fotek je fakt krásná :super a že by byly někde větší mezery se mi ani nezdá...

Odesláno

Vyzerá dobre, cena na 3 dvere akurát. Je na to záruka takže by som to bral. Sú to malo poruchové auta

Odesláno

vraj po zenskej dovlecene z Talianska zatial neprihlasene (sukromny dovozca) - cena je ale aj s SPZ. Bol som to prave pozriet -

je vazne pekna - novku aj vnutri. Vyzera dokonca ze nebola ani burana. Vyfuk ako novy, podvozok bez hrdze. Ale:

po nastartovani nieco stale piskalo, zdalo sa mi ze aj klepalo, tahalo ho dostrany pricom do tej kde bola tvrdsia guma. Po zohriati motorom strasne triaslo a otacky lietali medzi 900-1000 jak besne. Pri jazde som ho na 2-jke vytocil az do nejakych 5000 a necukalo snim. Spojka - jazdil som len na starych autach tak neviem ci tato mala posilovac alebo co ale zozaciatku isla ztuha a potom mi zrazu spadla dolu - zaberala na moj vkus strasne vysoko. Toto su dojmy a vazne neviem.

k tej cene - 106-ky v SR sa cenovo pobybuju v podobnych tocnikoch okolo 2200-2500€ tato je za 2000€ - len na prihlasenie na SR SPZ potrebujes 400€ + ked si zaratam dopravu nejake tie poplatky v IT k tomu jeho zist tak to musel kupit za cca 1300-1500€. A to sa mi uz nezda.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...