MHS Odesláno 7. březen 2010 Autor Odesláno 7. březen 2010 prave ze sem nevedel jak ten kulaty dekl sundat,je tam videt i ta pruzina protto sem sundal i ten kryt cely nechtel sem pouzit nasili at stim neco neudelam nebo at tam neco nepraskne.tak jak ten kulaty dekl sundam? Citovat
MHS Odesláno 7. březen 2010 Autor Odesláno 7. březen 2010 prave ze ted sundat to chci cele protoze tam je i lepena jedna packa tak sem to chtel vymnenit a taky sem si vsiml ze tam je zespod reprak ktery mi nejde kdyz sepnu blink tak jen blika a nevydava zvuk tak se chci na to i podivat Citovat
HonzaZ Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Já už si to opravdu nepamatuju, nějak jsem ten střední kroužek vycvakával, ale opravdu přesně už nevím. Kdybych to měl před sebou, tak bych to nějak vymyslel, ale takhle, sorry. Citovat
shark734 Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 ak si dobre pamatam tak musis zatlacit ten kruzok s pruzinou dole a pootocit cely ten stredovy dekel v smere hod. ruciciek....na tom vacsom kuse je asi na jednej hodine taky vybezok, tak k nemu otoc vrch toho kruzku s pruzinou a potom ta pruzina s tym plastom pojde von lahsie...dalej len odcvakac a je to....davaj bacha pri skladani aby sa ti ta paska neroztrhla ked budes tocit volantom Citovat
MHS Odesláno 7. březen 2010 Autor Odesláno 7. březen 2010 ted moc nerozumim ten kruhovy dekl tak stim mi nejde tocit jen kdyz ho nazvednu tak stim pootocim Citovat
shark734 Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 ale musis zatlacit dole ten plastovy valcek s pruzinou-uvolni sa akoby poistka a otocis ten dekel Citovat
MHS Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 tak to mam rozdelane a bohuzel to teda je ta com paska.zatim to nejak nebudu resit pasku sem vyndal at mi to nedrhne a nevydava zvuk a casem to koupim cele.jinak ten klakson asi troubit nebudu ze?kdyz je to spojeny stim dolnim konektorem? [upravil dne 8/3/10 MHS] Citovat
shark734 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 ten klakson neviem, ale tu pasku tam nechaj a skus ju \"presvietit\" ci tam nieje prerusena nejaka cesta- ja som ju mal prerusenu v tom ciernom plaste na konci z ktoreho idu kontakty na airbag...a ta paska sa da lahko opravit- v mieste prerusenia oskriab ten biely smalt alebo co to je a nejakym tenkym kablom to zaspajkuj a potom zalakuj [upravil dne 8/3/10 shark734] Citovat
MHS Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 jenze ona je urvana cela na tom konci a taky je i u volantu jak je ten modry kontakt tam je taky zlomena [upravil dne 8/3/10 MHS] Citovat
shark734 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 no tak to uz je horsie...ja som ju mal tiez prerusenu aj pri konektore ale podarilo sa mi to dat dokopy....ta paska sa asi skracovat neda:myslim...docasne by sa tam mozno dali dat aj kable(ploche) Citovat
MHS Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 tak to uz newim snad by si stim nekdo poradit mohl.nejaky zkuseny autoelektr.ale ja uz ne:bojim Citovat
HonzaZ Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Klakson ti také nepůjde. Vše do volantu jde přes pásku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.