Guest tencomastosest Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 ahoj vsem mam dotaz ohledně vymeny dolniho kulaku na rameni jelikoz ho mam po zimne kaput mam 106 r.v. 94 33kw. nasel sem si nahradni na netu a tak by mne zajimalo jak na vymenu jelikoz se mi zda ze je v rameni nalisovanej tak jak je tezke jak ho dostat ven a potom novy dovnitr a jestli je to mozne zvladnout v domacich podminka. a jeste jestli by si mel clovek davat na nejake komplikace dekuji za rady a at vam jezdi Citovat
P-106! Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 cus jj ten je tam nalisovanej ... v domacich podminkach maximalne vyndas rameno .. a pak ti ten cep nekdo kdo ma lis prelisuje ..takhle to delam ja .... jinak by tam nemeli bejt zadny problemy Citovat
secjan Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Ahoj, taky jsem měnil spodní kulák, a oba silenbloky. Jedině na lisu jinak to nejde, nebo celé rameno za 2000,-Kč. Nezapomeň dát na spodní kulák spec. krycí plech(koupíš v Peugeotu za cca 40 Kč), bez tohoto krycího plechu se brzo zničí manžeta, vnikne do něj prach a je po něm. Jan Citovat
Guest tencomastosest Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 takze prej to nejde doma ha jde a velice dobre sundat rameno vyrazit starej a nalisovat novej vse za hodinu hotove a slozene Citovat
Peta-k Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 tak jestli maš doma lis tak proč ne. ja jsem taky menil a zkoušel vyrazit ven z ramena a vubec to nešlo. Citovat
Guest tencomastosest Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 lis nebyl, nejvetsi problem bylo vyrazit starej ven nechtelo se mu ale nakonec pod naporem kladiva vylezl a zalisovat druhej bylo v klidu stacilo rameno nahrat autogenem aby se trosku roztahlo, vsechno jde kdyz ma clovek sikovneho dedecka a tatku Citovat
Peta-k Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 tak hlavne aby to nedelalo problémi aby třeba nevylejzal nebo neco nevim no! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.