Lentilka Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Jednoho pěknýho dne kdy jsem ještě vlastni Škoda 120, jsme se s kamarádem co měl Bravo 1,8 GT bavili jaké další auto bych chtěl, podle toho jak mu to jelo, tak jsem veděl že to musí být malá motokára tak sme čas od času probírali autobazary a zkoumaly motory nákupních tašek... jednou vzpoměl že peugeot dělal motory T16 a S16 a tohle mi nějak utkvělo v paměti... Pak když přišel ten den 02/2008 a ja se vrátil domů od prarodičů s tím, že mi zase chtěli koupit druhé auto místo dosluhující škodovky (někteří mi to možná budou mít za zlé, ale auto jsem dostal, tajit to nebudu:)) tak mě mama poslala zpátky, že když chtějí tak, tak ať se jedem po nějakém podívat... v Olomouci jsou tři bazary vedle sebe tak jsem je vzal popořadě, v prvním Marea a Eskort RS 2000, v dalším Bravo 1,6 no a ve třetím až uplně na konci se smálá krásná žlutá 106 a ja se hned zamiloval:) na cedulce 1,6 S16 a ja si vzpoměl na Lukáše a na intr... hned jsem se s ní byl projet a bylo vymalováno, domů pro zálohu a večer už jsem si ji vezl domů u nás měla být po prvním majiteli, rok 2001 z Belgie, najeto 42000 (nové zjištění +25tis ale už ji mam dva roky doma:/) [upravil dne 6.3.2010 Lentilka] [upravil dne 6.4.2010 Lentilka] [upravil dne 28.4.2010 Lentilka] [upravil dne 30.4.2010 Lentilka] [upravil dne 6.5.2010 Lentilka] [upravil dne 22.5.2010 Lentilka] [upravil dne 22.5.2010 Lentilka] [upravil dne 25.5.2010 Lentilka] [upravil dne 28.5.2010 Lentilka] [upravil dne 28.8.2010 Lentilka] Citovat
Lentilka Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 první problém nastal asi po měsíci kdy mi motor rozpálil svíčky, nikdy jsem nějak nepřišel na to čím to:/ Citovat
Lentilka Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 svíčky se vyměnily a zase se jezdilo v pohodě dál:) zalíbily se mi grafitová kola tak jsem si ty moje chtěl nechat překomaxitovat jen jsem nějak neodhadl barvu a nechal si namichat takovou tmavě modro šedou... Citovat
Lentilka Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 pak se delší dobu nic nedělo, jen jsem se snažil nějak odstínit otevřenej filtr co byl hned vedle bloku motoru tak jsem tam šoupl rouru od digestoře, no vypadalo to hrozně... pak jsem se stihl potkal se svodidlem, naštěstí jsem jel pomalu tak nic vážného, jen prasklej naraznik a rozbity světlo u spolujezdce ( zase ste se kochal pane doktore...? ) po roce mi to stihl nabourat taty když dostal smyk a opřel to o svodidla zadkem, naštěstí celou škodu zaplatil, ale velky mínus má u mě pořád... prej pražák to nedobrzdil... Citovat
Lentilka Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 takhle se mi vrátil z artcomgroup v OL Citovat
Lentilka Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 přes prázdniny žádné úpravy, až v záři jsem jsem z Ebay objednal sání od racelandu:) Citovat
Lentilka Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 na vánoce jsem si udělal radost a pořídil jsem světla, dodávka samozřejmě taky z anglie, po světlech rally plechy, abych mohl moje elektrony prodat a včera mi dorazil podvozek. Spax PSX -40 tuhostně stavitelnej:) Citovat
Lentilka Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 Rally 6jx14:) 2x na slick a 4x na letní a až budou 16\" tak budou na zimu... Citovat
Lentilka Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 no a ještě jsem laboroval s vyfukem, nejdřív origo střed + remus, pak jen origo střed, pak střed bez tlumiče od Ragazzon, a ted tam mám \"Magnex\" z UK - vypadá jako magnex ale asi to bude nějaká kopie nebo nevim:D Citovat
Lentilka Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 ještě bych chtěl poděkovat jednomu místnímu členovi, přes kterého nakupuju přes ebay:) Díky Kujone Citovat
Lentilka Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 no a tu ještě Peugeot 406 3,0 V6 na Work XSA a Peugeot 106 Maxi kit car na OZ Crono Citovat
jiri106xs Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Krásné vozítko:super Doufám, že letos už to uvidím naživo;) Citovat
volvik Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 No to nejste sami taky doufam ze uz vas uvidim na zivo uz se tesim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.