KingSpade Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 nevíte zda-li se dají sehnat přední origo stěrače?..jedná se mi hlavně o ostřikovače který jsou přímo zabudovaný na stěračích Citovat
misacekk Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 zdravím je to tak půl roku a kupoval jsem je a byly od valeo a jeden stál cca 400 a bylo to i s ostřikovačema na stěrači Citovat
pastorek Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Tiež som ich nedávno kupoval. Valeo Sliencio 32 € za sadu dvoch stieračov i s ostrekovačmi. Citovat
KingSpade Odesláno 5. březen 2010 Autor Odesláno 5. březen 2010 takže existujou...tak to je paráda...štve mě tam mít jenom hadičku... ps: nepamatujete se kde jste je kupovali? [upravil dne 5/3/10 KingSpade] Citovat
godzila.01 Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Mno pokud jsou origo skusil bych peugeot Případně distributora valeo .... Citovat
KingSpade Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 godzila.01: dobrej nápad s tím Peugeotem... jinak..díval jsem se na autokelly a tam jsou ty Valeo Silencio ale na obrázku jsou viditelně bez těch ostřikovačů Citovat
godzila.01 Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Zkus najít podle vinka čísla originálního dílu a to pak protáhni nějakým katalogem,mělo by ti to najít přesně to co hledáš..... Někdy jsou obrázky pouze ilustrační,třeba v našem katalogu v práci nemáme u stěračů skoro žádné obrázky,jen popisky Citovat
pastorek Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Původně zaslal: KingSpade ...ps: nepamatujete se kde jste je kupovali? ja tu: http://www.faro.sk/ Citovat
John Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 V Autokelly a Elitu je prodavají komplet i s ostřikama.Stačí přehodit a máš vždycky novou lištu s ostřikem Citovat
KingSpade Odesláno 10. březen 2010 Autor Odesláno 10. březen 2010 tak jsem byl dneska v AutoKelly a ty stěrače nemají...neví někdo kde jinde by se v Ostravě daly sehnat? Citovat
pastorek Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Označenie tých stieračov je VM 217. V Autokelly Ostrava si ich môžeš objednať lebo ich majú na centrálnom sklade. Citovat
KingSpade Odesláno 13. březen 2010 Autor Odesláno 13. březen 2010 pastorek: dík..jsou to ony a už je mám na autě...takže spokojenost:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.