Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim mam dotaz za chvilu nastane čas na poistenie auta tak som rozhodil siete a výsledky ma prekvapujú pretože my ponúkli ceny od 84 - 150 EUR čo je teda dost velký rozdiel bude to asi závisiet od balíka služieb na čo by som mal dbat a na čo nie autom jazdím 1x do roka na dovolenku + nake vylety po slovensku inak len po okrese má zmysel preto uzatvarat poistku za cca 120 E alebo mam zobrat najnižšiu ponuku čo myslite :myslim:myslim ak sa niekto vyznate tak budem rad za vaše nazory

Odesláno

Zalezi o ake poistovne ide...

Ale aj tak si myslim ze s tymi \"sluzbami\" az taky rozdiel nebude a preto asi hlavne kriterium bude cena.

Takze najlacnejsia varianta a je to :aut

Odesláno

najlepšie 84 e je čsob ale niekto na nich moc kydal že to bude holy balik a ja neviem čo ale asi to zoberem a ked sa dohodneme na 2roky tak zagarntuju cenu a daju 5% zľavu tak asi neriešim lebo s poisťovnami len pokoj a stejne ked sa čosi stane tak šetky špekuluju

Odesláno

Mne vysiel najlepsie Wustenrot, inak sa rozhoduj podla toho, ci mas v meste ich pobocku a podla ceny, v globale ponukaju vsetky to iste;)

Odesláno

- som uz neviem kolky rok v komunalnej poistovni ... Tento rok za nejakych 78 Eur ...

Pre mna vobec nie je podstatne, co sluzba ponuka, a ako ... Naco su mi sluzby, ako rychle vybavenie atd, ked tie sluzby nevyuzijem ja ? Mne je v podstate jedno, ci ten, koho poskodim, dostane peniaze za 1 tyzden, alebo za 2 tyzdne ... Ako, nie je mi to lahostajne, ale urcite si za to nebudem priplacat :)

Dalsia vec, je ci ma poistovna v meste pobocku. Myslim, ze to je uplne jedno ... Riesil som poistnu udalost ktoru som sposobil ja, a aj poistnu udalost, ktoru sposobili mne ...

Pokial sposobis skody ty, vyplnis tlacivo, prefotis potrebne doklady, posles postou do poistovne ... Ake doklady a kam poslat za dozvies na bezplatnej infolinke... Poistovne chcu od teba vsetko pisomne...

Pokial bola skoda sposobena tebe, tak poistovne maju obhliadkarov skodovych udalosti mobilnych, cize nahlasis, a pride ... Mne napr prisiel s AXI, uplne v pohode, zavolal, dohodli sme si termin a cas ktory mne vyhovoval, prisiel, auto si pofotil, pobral dokumenty, podakoval a isiel prec :)

A zase, vsetko sa posiela... Takze naozaj nie je podstatne, kde je pobocka spolocnosti :D

Inak ako tip, uzatvaram vzdy zmluvu na dobu urcitu, tj 1 rok :) Kopa ludi to tak nerobi. Nemusim potom rozmyslat, a mysliet na to ze 6 tyzdnov dopredu treba dat vypoved. A nezabudnem na to urcite, pretoze poistovna, ktoru mas, ty posle novu ponuku automaticky :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...