Kloub Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 co se může pokazit na spojkovém ložisku??? malinko mě sem tam hučí.... nestačí ho rozdělat, vyčistit, promazat a složit??? nebo máte někdo zkušenost si koupit ložisko v nějakém prodejně s ložisky??? Citovat
godzila.01 Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Mno už si někdy viděl ložisko ze spojky ? :D Citovat
uni963 Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 najlepšie vymeniť,vyčistit a premazať nepomože resp.nemá to význam. ložisko sa dá kúpiť aj v predajni s ložiskami podľa čísla. Citovat
Kloub Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 co to melete??? no náhodou vím jak vypadá, jak se vyndává i dokonce jak se rozdělává Citovat
EXI.60 Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Původně zaslal: uni963 najlepšie vymeniť,vyčistit a premazať nepomože resp.nemá to význam. ložisko sa dá kúpiť aj v predajni s ložiskami podľa čísla. To mi teda sem napiš do eteru,kde je taková prodejna,co dělá běžná ložiska a zároven prodává spojkové ložiska na Peug. a jiné automobily.Hodnotím tento příspěvek jako hovadinu dne! Citovat
EXI.60 Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 tím myslíš že se mě asi vysmějou,možná některé firmy to dokážou,ale radši bych tam místo sebe poslal mého hloupého příbuzného:myslim,který má IQ roku 1950 Citovat
MatrixChose Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 EXI.60: to bylo na mě? já to myslel na Klouba s tím namazáním ;-) s tou prodejnou mám stejnej názor. Citovat
godzila.01 Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Jako když už bych si dal tu práci se sr*t s vyndaváním ložiska tak bych rovnou koupil celej set spojky a vyměnil to celý a budeš mít klid.... Jako nikdy jsem neviděl žádného dobrodruha opravovat ložisko,to se na mně nezlob.... Nové to stojí pár korun a když už by jsi se s tím dělal tak nechápu proč řešit nějakou polovičatou opravu.... A zrovna na naftovou 405 se nedává ložisko(spojka) zrovna moc pěkně,už dvakrát sem kvůli tomu musel vyndat převodovku,protože se mi to tam šprajclo tak že to prostě nešlo ven..... Citovat
EXI.60 Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Původně zaslal: MatrixChose EXI.60: to bylo na mě? já to myslel na Klouba s tím namazáním ;-) s tou prodejnou mám stejnej názor. Na tebe to nebylo:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.