Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

stou tvrdosti samozrejme pocitam,ja vim neni problem to zapsat do Tp ale me vyhovuji ty 16 uz kvuli cene gum a navic ty alu mam nove koupene kdyz tak bych max daval 17tky.ale jak uz sem psal koupil sem ty 16tky...uvazuju proto o tom snizeni bud pruzinama nebo celou tou sadou.

Odesláno
Původně zaslal: bl@cker

Kdekoliv kam si zajedes do pneuservisu ti reknu ze se ma zanechavat stejny prumer kol.

Jelikož jsem ztrávil 4 roky v pneuservisu, také mám své zkušenosti ;) . Zrovna minulý týden jsem pořídil 14\" kola a řešil jsem pneu ... aby poloměr původních 165/70 R13 zůstal stejný musel bych obout 185/55 R14 (poloměr -1 mm), ale kvůli většímu valivému odporu,tvrdosti podvozku a spotřebě bych raději 175/60 R14 (poloměr +2 mm) ... Myslíte si snad, že tyto rozměry mi byly doporučeny a jsou schváleny pro P 205 !? Ani náhodou :bojim ... Buď 185/60 R14 (poloměr +8 mm) a nebo 175/65 R14 (poloměr +11 mm) ... Samozřejmě uznávám nejedná se o 30 mm, a mrzí mně tento :xvul ...

To MHS: Pokud jste ochoten investovat do podvozku přibližně 25 000,- doporučuji Bilstein, pokud do 15 000,- volil bych KW ... Teď upřímně, pokud s autem do budoucna počítáte a není nutné měnit tlumiče nebo pružiny z hlediska jejich funkčnosti a z vaší strany se jedná pouze o optickou vadu, raději bych se kousl a uvažoval o lepších investicích, pokud ale nevyhovuje stabilita vozu, pak asi není co řešit :super ...

Odesláno
Původně zaslal: Linkisek

Kdekoliv kam si zajedes do pneuservisu ti reknu ze se ma zanechavat stejny prumer kol.

Jelikož jsem ztrávil 4 roky v pneuservisu, také mám své zkušenosti ;) . Zrovna minulý týden jsem pořídil 14\" kola a řešil jsem pneu ... aby poloměr původních 165/70 R13 zůstal stejný musel bych obout 185/55 R14 (poloměr -1 mm), ale kvůli většímu valivému odporu,tvrdosti podvozku a spotřebě bych raději 175/60 R14 (poloměr +2 mm) ... Myslíte si snad, že tyto rozměry mi byly doporučeny a jsou schváleny pro P 205 !? Ani náhodou :bojim ... Buď 185/60 R14 (poloměr +8 mm) a nebo 175/65 R14 (poloměr +11 mm) ... Samozřejmě uznávám nejedná se o 30 mm, a mrzí mně tento :xvul ...

To MHS: Pokud jste ochoten investovat do podvozku přibližně 25 000,- doporučuji Bilstein, pokud do 15 000,- volil bych KW ... Teď upřímně, pokud s autem do budoucna počítáte a není nutné měnit tlumiče nebo pružiny z hlediska jejich funkčnosti a z vaší strany se jedná pouze o optickou vadu, raději bych se kousl a uvažoval o lepších investicích, pokud ale nevyhovuje stabilita vozu, pak asi není co řešit :super ...

tak nevim. V tom pripade sou asi v peugeotu jen hlupaci kdyz sjte prisel na lepsi variantu :super

Odesláno
Původně zaslal: MHS

jde mi ciste o optickou vadu :roll

A opravdu to nejde přežít !? Tedy vím, že konkrétně u 307 jsou ty blatníky opravdu nehezky vyřešeny, ale proto má Peugeot v nabídce jiné, sportovní modely např. 407 coupé :myslim . Snížené sportovní pružiny jsou také možností, ale je nutné myslet na to, že originální tlumiče pracují v jiném rozmezí výšek, ale těch - 20 mm by mohlo být v pořádku. Ale těch - 30 mm a víc bych přirovnal k stahovákům pružin což je ta nejlevnější a pominu-li řezání pružin nejhorší varianta. Určitě bych pouvažoval po jakých cestách vlastně jezdím a zda-li by nebyl nižší podvozek spíš na škodu :myslim ...

Odesláno

přežít to jde:)ale už sem měl i nižší auto a na cestach mi to na skodu neprislo proto se mi i zda ze ty 3cm nic neuskodi.jen me asi bude vic tizit ta tuhost.jak uz sem psal mam z rodiny nejvyssi podvozek proto ty 3 az 4 cm opravdu neuskodi co se tyce cesty

Odesláno

407 cupe c D motorem je asi neco pres 300 tis pane kdezto 307 dnes s 1.6 Hdi kolem od 160 tis kdyz uz tady porovnavame tyhle auta :myslim

Ach jo ... Takže opět polopatě :( ... Jednalo se o narážku na tvary karoserie, nikoliv o pokus srovnání nadmuté kozy (307) se žralokem (407 coupé) :ticho .

Odesláno

tak polopate zas ja. Rozebirame tu snizeni 307cky ne porovnavani tvaru 307 a 407vyplyva to uz z nadpisu.to ze 407cupe je jiny testo to vime vsichni.

Tak pak ale, nerozumím tomu, proč jste se milý pane z toho příspěvku nevyjádřil k pojmům - 20 mm, - 30 mm, stahovákům pružin a nebo řezání pružin, ale chytil jste se zrovna té 407 coupé, která se v tomto topicu neřeší :D !? :potlesk ...

Odesláno

protoze rezani pruzin je kktina na N a rad bych videl toho kdo by rezal pruziny na 307cce. Snizeni o 20mm je hloupost kdyz se clovek podiva na fuk co 307cka ma.Takze minimalne o 30mm a niz jinak je to preci nesmysl. Tudiz se o tom jen bavit je blbost tak proto. Jinak uz sem tu nekolikrat psal jestli jste si nevsim ze by bylo fajn to hodit aspon o tech 30mm dolu pres pruziny.nejaky rezani pruziny apod. nesmysly a tahani sem 407 nema zadnej smysl a cloveku ktery zakladal tuhle diskuzi je to k nicemu.:bacha

[upravil dne 6/4/10 bl@cker]

Odesláno

kluci nehadej te se sice je pravda ze 407 cupe a jeji tvary sou sice hezke ale to mi nepomuze;)premyslim nad tema pruzinama ale nejak nevim jak to ty tlumice vydrzi je to levnesi investice ale vaham vaham:myslim kazdopadně min o 30mm to pujde dolu

[upravil dne 6/4/10 MHS]

Odesláno

je o tom nekde i neco psane kdy je mozno dat ciste en pruziny a kdy uz cele tlumice s pruzinama,,kdyz teda koupm ty weitec pruziny buddou sedet misto tech origo?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...