MHS Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 stou tvrdosti samozrejme pocitam,ja vim neni problem to zapsat do Tp ale me vyhovuji ty 16 uz kvuli cene gum a navic ty alu mam nove koupene kdyz tak bych max daval 17tky.ale jak uz sem psal koupil sem ty 16tky...uvazuju proto o tom snizeni bud pruzinama nebo celou tou sadou. Citovat
bl@cker Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 myslim ze na 3cm bych vzal jeste pruziny.S tim by si jeste origo tlumice mohli poradit. Citovat
MHS Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 prave sem si to taky rikal ale newim jestli to zvladnou. Citovat
bl@cker Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 tak asi zivotnost tech tlumicu asi pujde dolu ale nemyslim si ze nic razatniho o kolik to uz nevim nejsem profik Citovat
Linkisek Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Původně zaslal: bl@cker Kdekoliv kam si zajedes do pneuservisu ti reknu ze se ma zanechavat stejny prumer kol. Jelikož jsem ztrávil 4 roky v pneuservisu, také mám své zkušenosti . Zrovna minulý týden jsem pořídil 14\" kola a řešil jsem pneu ... aby poloměr původních 165/70 R13 zůstal stejný musel bych obout 185/55 R14 (poloměr -1 mm), ale kvůli většímu valivému odporu,tvrdosti podvozku a spotřebě bych raději 175/60 R14 (poloměr +2 mm) ... Myslíte si snad, že tyto rozměry mi byly doporučeny a jsou schváleny pro P 205 !? Ani náhodou ... Buď 185/60 R14 (poloměr +8 mm) a nebo 175/65 R14 (poloměr +11 mm) ... Samozřejmě uznávám nejedná se o 30 mm, a mrzí mně tento ... To MHS: Pokud jste ochoten investovat do podvozku přibližně 25 000,- doporučuji Bilstein, pokud do 15 000,- volil bych KW ... Teď upřímně, pokud s autem do budoucna počítáte a není nutné měnit tlumiče nebo pružiny z hlediska jejich funkčnosti a z vaší strany se jedná pouze o optickou vadu, raději bych se kousl a uvažoval o lepších investicích, pokud ale nevyhovuje stabilita vozu, pak asi není co řešit ... Citovat
bl@cker Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Původně zaslal: Linkisek Původně zaslal: bl@cker Kdekoliv kam si zajedes do pneuservisu ti reknu ze se ma zanechavat stejny prumer kol. Jelikož jsem ztrávil 4 roky v pneuservisu, také mám své zkušenosti . Zrovna minulý týden jsem pořídil 14\" kola a řešil jsem pneu ... aby poloměr původních 165/70 R13 zůstal stejný musel bych obout 185/55 R14 (poloměr -1 mm), ale kvůli většímu valivému odporu,tvrdosti podvozku a spotřebě bych raději 175/60 R14 (poloměr +2 mm) ... Myslíte si snad, že tyto rozměry mi byly doporučeny a jsou schváleny pro P 205 !? Ani náhodou ... Buď 185/60 R14 (poloměr +8 mm) a nebo 175/65 R14 (poloměr +11 mm) ... Samozřejmě uznávám nejedná se o 30 mm, a mrzí mně tento ... To MHS: Pokud jste ochoten investovat do podvozku přibližně 25 000,- doporučuji Bilstein, pokud do 15 000,- volil bych KW ... Teď upřímně, pokud s autem do budoucna počítáte a není nutné měnit tlumiče nebo pružiny z hlediska jejich funkčnosti a z vaší strany se jedná pouze o optickou vadu, raději bych se kousl a uvažoval o lepších investicích, pokud ale nevyhovuje stabilita vozu, pak asi není co řešit ... tak nevim. V tom pripade sou asi v peugeotu jen hlupaci kdyz sjte prisel na lepsi variantu Citovat
bl@cker Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 myslim si ze zakoupenim per se snizenim o 3cm se nic nepokazi. Znamej takhle hazel dolu 307cku pred 60tk a zatim vse OK. A je to otazka 4tis. Citovat
Linkisek Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Původně zaslal: MHS jde mi ciste o optickou vadu A opravdu to nejde přežít !? Tedy vím, že konkrétně u 307 jsou ty blatníky opravdu nehezky vyřešeny, ale proto má Peugeot v nabídce jiné, sportovní modely např. 407 coupé . Snížené sportovní pružiny jsou také možností, ale je nutné myslet na to, že originální tlumiče pracují v jiném rozmezí výšek, ale těch - 20 mm by mohlo být v pořádku. Ale těch - 30 mm a víc bych přirovnal k stahovákům pružin což je ta nejlevnější a pominu-li řezání pružin nejhorší varianta. Určitě bych pouvažoval po jakých cestách vlastně jezdím a zda-li by nebyl nižší podvozek spíš na škodu ... Citovat
MHS Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 přežít to jde:)ale už sem měl i nižší auto a na cestach mi to na skodu neprislo proto se mi i zda ze ty 3cm nic neuskodi.jen me asi bude vic tizit ta tuhost.jak uz sem psal mam z rodiny nejvyssi podvozek proto ty 3 az 4 cm opravdu neuskodi co se tyce cesty Citovat
bl@cker Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 407 cupe c D motorem je asi neco pres 300 tis pane kdezto 307 dnes s 1.6 Hdi kolem od 160 tis kdyz uz tady porovnavame tyhle auta Citovat
Linkisek Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Původně zaslal: bl@cker 407 cupe c D motorem je asi neco pres 300 tis pane kdezto 307 dnes s 1.6 Hdi kolem od 160 tis kdyz uz tady porovnavame tyhle auta Ach jo ... Takže opět polopatě ... Jednalo se o narážku na tvary karoserie, nikoliv o pokus srovnání nadmuté kozy (307) se žralokem (407 coupé) . Citovat
bl@cker Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 tak polopate zas ja. Rozebirame tu snizeni 307cky ne porovnavani tvaru 307 a 407vyplyva to uz z nadpisu.to ze 407cupe je jiny testo to vime vsichni. Citovat
bl@cker Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 proste to hod dolu o 3cm casem tam dej 17 a bude to jiny kafe :super Citovat
Linkisek Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: bl@cker tak polopate zas ja. Rozebirame tu snizeni 307cky ne porovnavani tvaru 307 a 407vyplyva to uz z nadpisu.to ze 407cupe je jiny testo to vime vsichni. Tak pak ale, nerozumím tomu, proč jste se milý pane z toho příspěvku nevyjádřil k pojmům - 20 mm, - 30 mm, stahovákům pružin a nebo řezání pružin, ale chytil jste se zrovna té 407 coupé, která se v tomto topicu neřeší !? ... Citovat
bl@cker Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 protoze rezani pruzin je kktina na N a rad bych videl toho kdo by rezal pruziny na 307cce. Snizeni o 20mm je hloupost kdyz se clovek podiva na fuk co 307cka ma.Takze minimalne o 30mm a niz jinak je to preci nesmysl. Tudiz se o tom jen bavit je blbost tak proto. Jinak uz sem tu nekolikrat psal jestli jste si nevsim ze by bylo fajn to hodit aspon o tech 30mm dolu pres pruziny.nejaky rezani pruziny apod. nesmysly a tahani sem 407 nema zadnej smysl a cloveku ktery zakladal tuhle diskuzi je to k nicemu. [upravil dne 6/4/10 bl@cker] Citovat
MHS Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 kluci nehadej te se sice je pravda ze 407 cupe a jeji tvary sou sice hezke ale to mi nepomuze;)premyslim nad tema pruzinama ale nejak nevim jak to ty tlumice vydrzi je to levnesi investice ale vaham vaham:myslim kazdopadně min o 30mm to pujde dolu [upravil dne 6/4/10 MHS] Citovat
bl@cker Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 jak sem psal kamos to tam ma a po 60 tkm zatim bez problemu. Citovat
MHS Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 je o tom nekde i neco psane kdy je mozno dat ciste en pruziny a kdy uz cele tlumice s pruzinama,,kdyz teda koupm ty weitec pruziny buddou sedet misto tech origo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.