Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nevite, jestli by byla velka prace predelat podsviceni tlacitek u navigace? Mam ji tam dodelavanou a ma jiny odstin nez zbytek interieru.

Kde by se daly sehnad LEDky, aby mely stejny odstin jako zbytek? A zvladnu to doma na koleni?

Odesláno

Všude jinde v autě jsou smd diody( 2,5 x 3 mm ) ale zrovna jenom u RT3 jsou diody 0603 a ta dioda je v rozměru 1 x 0,7 mm takže asi velikost špendlíkové hlavičky.....a jejich tam asi 35ks a ta práce????? To chce fakt velice pevné nervy a ruce.....diody stojí pár peněz ale ta práce.........:bojim

[upravil dne 3-3-10 Přema]

Odesláno

SMD jsou velké diody.........musíš mít SMD 0603 (ano v tvém odkazu a v pdf. souboru jsou ty 0603 smdčka ale jak píšu níže nemusí to být diodama)......a pájí se .....no rozměr 1,1 x 0,8 mm se fakt \"moc\" super pájí a k tomu musíš na ní najít i + a - :roll:roll

http://www.tme.eu/cz/katalog/artykuly.phtml?search=0603&idp=1#id_category%3D22%26search%3D0603%26md5%3Dt099f239f48605363be5e4dc1261caca5%26page%3D1%2C20

Ty fotky těch diod to je hodně zvětšené.....

PS: budeš těžko hledat stejný odstín diod jako máš zbytek auta......je to o tom to zkoušet........tu změnu barvy nemusí dělat diody ale ten průhledný plast v tlačítku....

Já mám všude uplně stejné diody a stejně mi panel klimatizace svítí trochu jinak než zbytek auta........ta modrá co mám na fotkách už stejně neplatí, bo celý středový panel mám do bílých diod a ne do modrých jak je na fotkách....budíky ale zůstaly modré...

[upravil dne 4-3-10 Přema]

[upravil dne 4-3-10 Přema]

• O 4 měsíce později...
Odesláno

...prosim vas ...mam klasicke original autoradio bez mp3 ...a nesvieti mi ulozenie stanic...a nikdo si stym nevie dat rady...ake diody si mam objednat... v peugeote uz mi chu vymienat cele radio , mna z nich porazi...prosim vas napiste mi niekto aky typ tych diod si mam zohnat ...vdaka moc.... rok vyroby auta je 2005.

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...