čakom Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 nevite nekdo kde se daji sehnat ty prahy na fotce? nebo neznate někdo jakej vyrobce je dela? diky Citovat
čakom Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 neřekl bych už jsem to viděl na dvou 406 jedna je z francie a druha z belgie. Citovat
Strejdakopec Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 jsou pěkný...taky by se mi líbily....alespoň to není styl kde se všechno 4x překroutí bez jedinýho významu.a hlavně by to dobře navazovalo na sníženej nárazní...viz u tebe na ten decentní. Citovat
Strejdakopec Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 hele teď mě napadlo jestli to není jen prodlouženej originál protože ten prolis je tam tuším úplně stejnej.nebo je podle origo udělaná forma a dolaminovanej víc dolů....to by asi nebyl problém nechat udělat Citovat
čakom Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 Strejdakopec: je to prave jak origo proto bych je chtěl. Citovat
Strejdakopec Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 asi by nebyl takovej problém je udělat.....já si je budu dělat v létě z laminátu...kdybys je nesehnal a mě se to povedlo jako že se mi to povede tak bych udělal pár kusů navíc a pak je sem hodil...myslím že by zájem byl Citovat
Strejdakopec Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 no to jo ale teď v té zimě se venku laminovat nedá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.