Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejspis budu objednvat gumy Toyo proxes T1-R 195/45/15 kdyby ste mel nekdo taky zajem...cena 4700 + 400 posta. Jsou z Velky Britanie. Cena super a gumy taky.

[upravil dne 2/3/10 Fr3sh]

Odesláno

Pockej to jako fakt? To ale pro me dost meni. Nechci aby mi gumy vydrzeli 5000km. Zkus mi doporucit nejaky dobry ale co vydrzi taky...:( ja uz nevim jaky. Pak snad jedinne Goodyear eagle f1...

[upravil dne 2/3/10 Fr3sh]

Odesláno

Cetl jsem to na saxperience i na 106owners.. Mel je i znamy,ale v jinem rozmeru. Pri razantnejsi jizde pry mizi pred ocima. Ale je to vyborna guma co se tyce vlastnosti..

[upravil dne 2/3/10 s1600]

Odesláno

Zkuste doporucit nejaky gumy...do 7000..ktery se vyplati nejvice. Hodne lidi mi doporucilo Ty eagle f1. Ale zase jsou stary a bojim se aby nebyli tvrdy.

Odesláno

pokud chceš pořádnou gumu,aby ti seděla jak na suchu tak na mokru ,tak jsou to vesměs měkký směsi...což je ta Toyo a taky pirelli pzero,ale jsou to držáky... u mě co sezona to jsem pirelky kupoval 2 nový na předek,ale kvalita:super

Odesláno

Jak rikam. Zkuste mi doporucit gumy, co vydrzi rozhodne vic jak 5000km ale zase to nebudou uplny srace. Dekuji...rikam napadaji me Goodyear eagle f1..ty se taky sjizdi rychleji ale ne az tak.

Odesláno

Ty vraníky jsem měl půjčený, když sem měnil origo alu za new, chvilku sem na tom jezdil a měl sem pocit že řídim RWD auto minimálně s 500koňma, jak to uskakovalo :D

Odesláno
Původně zaslal: go.play

já měl na první 106 Uniroyal RainSport 195/45 R15 a byl jsem velice spokojenej

jo ty jsem mel na pegine taky a spokojenost... :super

ale co jsem mel v merku byli: Bridgestone Turanza ER300

Odesláno

ja to nemám snížený, možná zadní nápravu, ta už není 100%ní :D ani to neplánuju, ale je to docela široký ne? teď tam mám zimní 13ky, myslim 165/65, bojim se aby mi to nedřelo o zadní lemy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...