Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vsem muzu na moji 2.2hdi odpojit egr bez toho aniz by byl nejaky problem?Na 2.0 vim ze to jde ale nevim jestli na 2.2,pokud to uz nekdo delal byl bych rad za foto kde dat ty podlozky.

Odesláno

to nevím, ale jel sem v 2,0hdi s odpojeným egr a sice od spodu to pěkně táhne ale pak při višších ot už se tomu autu nechce pokud chceš tak to zkus max zajedeš na diagnostiku

Odesláno

jestli to je stejne jako u 607 2.2 hdi , na v leve zadni casti najdes egr kterej drzi na dvou sroubech hlavickama dolu ,takze ja jsem to povolil jenom ze spoda hlavu jsem mel nacpanou mezi napravou u turba ) je to na dvou sroubech a utazeno jako prase -nutna kvalůitni mala gola ,pak budes muset jeste rozdelat vedeni do vymeniku spalin kde jsou takove spesl pasky a jedna stoji 380kc:grr ,pokud by jsi ji poskodil - zaslepit tak ze si nechat udelat zaslepku podle tesneni ktere je na prirube na ktere je ten egr ventil namontovan

pokud chces jen test ,tak to zaslep na privodu do beranu sani , egr jde prez teplovodni vymenik a usti do beranu sani tam je jednoduchy pristup -staci sundat jeden kryt motoru ,ale takhle jenom testnout ,protoze by se ti egr ventil casem nevratne zapekl

-ovladani egr nechat v chodu nezaslepovat hadicky

, me to jde s egr krasne do otacek i pres to ze mam ruplej intercooler a momentalne mizernej plnici tlak -kua uz se tesim az bude jinej ,bez egr me to jelo znatelne hur

pak dej vedet jak ti to bez egr jede

Odesláno
Původně zaslal: simas

me to bez ERG jede rekl bych stejne jako s ERG. Zaslepil jsem to jen u privodu do sani

Jde jen o to at se to sani nezasira tim humusem.Kdes nechal kuchat Fap?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...