Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Mizlerek007

jj znamí jsou zaklad... každopadně máš to fakt krasný... neplánuješ se s peugeotem podivad na jarní sraz na seči ?

Na srazík bych se rád dostal, ale odlétám opět do Anglie a po návratu se asi nezastavim (pracovně). Ale jak zjistim, že mám chvilku volnou tak na sraz jedu :). Kdyby jsi o někom věděl, kdo shání kola 15\" 4x108 ET15. Měl bych RSW co mám na autě, k té červené se hodí přeci jenom kola jiná.

Odesláno

kola rozhlasim a dam vedet... ja kola mam ty bíle... na edenu sedi luxusně zítra vyfotím a ted shanim 16\" pokud možno už taky bíle a na spůsob těch co jsem měl... O.Z by byli krásný, ale bohužel ta cena... kdyby jsi vedel o někom kdo prodává 16\" za nějakou pěknou cenu, tak mi pls pisni SZ

Odesláno
Původně zaslal: Mizlerek007

kola rozhlasim a dam vedet... ja kola mam ty bíle... na edenu sedi luxusně zítra vyfotím a ted shanim 16\" pokud možno už taky bíle a na spůsob těch co jsem měl... O.Z by byli krásný, ale bohužel ta cena... kdyby jsi vedel o někom kdo prodává 16\" za nějakou pěknou cenu, tak mi pls pisni SZ

OK, poohlédnu se po po nějakých 16\"tkách, snad něco najdu.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Včera jsem byl u kamaráda, který dělal první návrh palubní desky, která bude očalouněna do černé kůže. No a řeknu Vám, že návrh vypadal opravdu úchvatně. Rozešité švy mne fakt dostaly. Později dodám foto :D.

• O 2 měsíce později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Kabeláž komplet opravena, a zrcátka a stahování funguje tak jak má. Docela jsem si oddychl, tolik práce a byla by k ničemu. Došlo k pár změnám. Původní kola RSW 15\" jsou prodána a pořídil jsem Cyclony + pneu Continental 185/55. Dále jsem zjistil nepříjemnou věc, když jsem zapojil budíky tak mi nefunguje podsvícení tachometru, otáčkoměru a osvětlení topení.

Odesláno

s tim podsvícením se podivej dolu, jak máš kolečko na štelování světel, tak vedle je záslepka a do tý vedou dva dráty, je to příprava pro stmívací kolečko, tak jestli jeden kabel nemáš vypadlej, když to přestalo svítit mě tak sem rozebral půlku palubky než sem na to přišel :-D

Odesláno

Stmívací kolečko mám zapojené, nezbývá mi asi nic jiného, než vzít zkoušečku a kouknout jestli mi tam jde vůbec prod. Než jsem vyndal přístrojovku tak vše šlapalo jak má, tak že předpokládam, že jsem někde něco nezapojil nebo se uvolnil kontakt. Ale děkuji za radu, každá se hodí.

[upravil dne 21/6/10 Outstrike]

Odesláno

jo kdybys netankovl za 2 kilča tak se to dozvíš, i moje 1.4 má to má, nejvíc sem tam nacpal 68 litrů, ale to sem k benzínce skoro ani nedojel, už to pěkně cukalo a nacpal sem ji až po okraj, že to vytejkalo skoro z hrdla ven :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...