wheeeler Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Dobrý den Mám na vás otázku . Poslední dobou slyším od kufru konkrétně od toho vyhřívanýho skla bouchání při přejíždění nerovnostech.. Nemáte někdo podobný problém? Při koupi toto nedělalo až zhruba po čtyřech měsícíh.. bouchání a dá se říct že to i vybruje... [upravil dne 28/2/10 wheeeler] Citovat
Qcko Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 No od skla to nebude, ale mozu sa ti triast 2 veci: Oblozenie zadneho okna, ktore ide od zadnych dveri az po kufrove dvere, ale v zadnej casti su skrutky, takze to asi nebude ono... Samotne plastove oblozenie dveri, ked ho das dole (drzi ho o dvere po obvode 6x torx skrutka, potom 2x torx v madlach a navrchu 4x kovova uchytka)... prave tie uchytky sa vedia \"vytriast\" z otvorov a potom to robi taky neprijemny zvuk, mne to robili 2 stredne uchytky, boli vyskocene z dier... trocha ich ak tak roztiahni a riadni ich tam naraz, neboj sa buchnut, ide o to aby dobre drzali ... ...ak zozadu pocujes buchanie, tak mozu byt v prdeli aj silentbloky, ale ked pises ze to ide od zadneho okna, tak skus pozriet toto... [upravil dne 28/2/10 Qcko] Citovat
wheeeler Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 no jak jsem prisel ze to jde od okna proste jsem zaparkoval a zabouchal jsem na to okno a vydává to stejný rámus jako kdyz jedu po nerovnostech... [upravil dne 28/2/10 wheeeler] Citovat
marko306 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 A akú máš 306? Break či hatchback? Lebo myslím, že na hatchbacku ti tapacír drží iba na cvokoch. Inak môže to robyť aj zle uchytené tretie brzdové svetlo. Citovat
Outstrike Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Sundej tapec a zahejbej s motorkem zadního stěrače, ve dveřích už tak těžkého nic neni co by mohlo vybrovat. Citovat
wheeeler Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 ok,, vše doporučené vyzkouším.. Citovat
wheeeler Odesláno 7. březen 2010 Autor Odesláno 7. březen 2010 Tak to byli nakonec povolené šrouby u toho plastoveho krytu jak je stěrač zadni... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.