Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

musel by si vyrobit hornu misku pružín tak aby zo spodu do nej sadli tie siršie pružiny a aby bola na duhej strane taka uzka aby sadla na unibal.

takto nejak vyzera moja miska

[upravil dne 14/7/10 Whitetiger]

Odesláno

Na tu \"misku\" jsem se chtel zeptat taky.. protoze u nekterych reklamnich fotek tlumicu tam uz jako kdyby byla pri prodeji.. ja mam KW2ku ale je pripravena do serioveho ulozeni.. tak jsem doufal ze je to treba soucast unibalu.. :nevim .. rad bych zkusil stavitelny.. myslim si ze na okruhu by to mohlo byt zajimavy navzdory zadku se kterym bohuzel nehnu..

Odesláno

svoje predne tlmice som riesil cez T16forum - objednaval nam to chlapik z fora. robili ich origo na T16. horna miska mi prislna seriové gumene uloženie tak mi kamarat urobil z nerezu tu na unibal. na 405 robi nastavitelný podvozok asi iba anglický AVO za cca 500 libier. predok vyškovo aj tuhostne a zadok tuhostne nastavitelne tlmiče. rozmyšlal som aj nad nám ale zadne by mi boli na nic kedze na Tcku je hydropneumatická zadná naprava a aj hmotnost Tcka je vacsia ako ostatnych 405 TAK by tie predn e AVOa neboli to prave. tak mam predne GAZ tlmiče presne na svoje auto.:D

• O 7 měsíců později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

takže tak na 95% drak skončil. včera začal dymiť- pravdepodobne berie olej cez turbo do sania. ja už nemám čas ani zbytočné peniaze sa do toho puštat koli stavbe domu tak asi pojde na diely. :(

Odesláno

To je skoda:fnuk vela T-cok v pojazdnom stave uz neni...

inac vcera sa mi podarilo zohnat fungel nove cidlo na tlak oleja konecne:D

ked ho budes nahodou fakt ako pises rozpredavat na nd zobral by som od teba podla mojho financneho rozpoctu a podla toho za co to das zopar veci;)

[upravil dne 15/12/12 14:28 od 313Mihal313]

[upravil dne 15/12/12 14:33 od 313Mihal313]

Odesláno

no asi sa bude fakt rozoberat- len zistujem ako ho co najjednoduchsie odhlásit a co budem musieť odniest na vrakovisko aby mi dali potvrdenie o likvidácii ktoré je potrebné k odhláseniu. je to škoda ale už som sa s ním \"natrápil\" dosť.;)

Odesláno

bude ho skoda je to pekny kusok:) ale ako mi pisal BiFF ked som kupil T-cko ja je to \"pokladnicka na prachy\" no uz dost som donho vrazil a to som sa poriadne na nom ani nepovozil tento rok...ale vsetko ma svoj cas;)

ked ho odhlasis daj potom vediet by som ti poslal cez SZ co vsetko potrebujem...inac ja ked som odhlasoval toho modreho tak prisli zobrat len kasnu s dverami a kapotami-ostane som si vcetko odmontoval;)

Odesláno

no aj mne je to ľuto ved som s ním žil 7 rokov. torbo je asi jedna z posledných veci s ktorou som na aute nic nerobil. to už mi možeš predbežne napisať- aj tak to najskor rozoberiem a tak odhlásim. možem to pomaly pripraviť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...