pubalik1 Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Ahoj, měl bych dotaz na manuální odemykání dveří pomocí klíčku. Nejde mi otočit s klíčkem ve dveřích ani na jednu stranu. Klíček do zámku jde zasunout bez problémů. Zkoušel jsem promazat zámek ve dveřích, ale nepomohlo to. Stalo se to už někomu ? Dá se to nějak opravit ? Předem děkuji za rady. Citovat
Existujuci Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Zmontuj tapacir a pozri z vnutra,pripadne premaž. Ak tam nebude zjavne nic zaseknute tak asi vlozka zamku bude zaseknuta,asi malo pouzivana(pouziv.ovladac). Ja tiez kluc nepouzivam na odomykanie dveri. Citovat
pubalik1 Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Ahoj, můžete mi prosím někdo popsat, jak sundám ze dveří tapicir ? Děkuji. Citovat
Existujuci Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Tapacir drzia po obvode 3-4 skrutky,potom je jedna ktora drzi na laktovej opierke dveri tu cast(madlo ktore tahas pri zatvarani dveri),potom vylupnes okolo klucky past a plast pri skle ako je zrkadlo.Potom iba vylupnes tapacir z tych plast. cudlikov.Doporucujem si ich kupit pred demontazou,lebo sa ti urcite nejake polamu.10 ks na oboje predna dvere ti budu stacit. [upravil dne 28/2/10 Existujuci] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.