golias Odesláno 14. březen 2010 Autor Odesláno 14. březen 2010 teď jsem na vážkách, aby mi nenakecali nějaký pičoviny. Citovat
golias Odesláno 14. březen 2010 Autor Odesláno 14. březen 2010 známímu říkal, že po odstrnění fapu již další problémy nastat nemohou a nato dá i záruku a záruční list!! Citovat
golias Odesláno 19. březen 2010 Autor Odesláno 19. březen 2010 Tak už mám FAP venku. Dneska jsem byl v Bystřici nad.P. ve FAPOFF. Než jsem vyjel, vymazal jsem palubní počítač, abych věděl jak je to s tou spotřebou. Celá ta procedura trvala asi 4 hodiny, vyndali filtr, vymlátili majzlem a kladivem, nasadili zpět a pak jenom Karel přehrál jednotku a pak jsme to jeli projet asi 35 km.Dokonce mi projel celý auto, jestli nejsou někde nějáký závady. Jinak ten chlápek určitě ví co dělá a zodpoví každou otázku. Filtr byl pěkně zasranej, až je s podivem, že to jelo. Po vyndání má auto lepší zátah od spodu, což je asi logický, když v něm bylo tolik sajrajtu. Co se týče spotřeby, jel jsem stejnou cestou domů, dokonce bych řekl, že aji svižněji a spotřeba byla 7.6 litru tzn. o 0.6 litru nižší. Není to nějaký závratný číslo, šlo mi spíš o to, že teď už můžu být v klidu. Dělali zároveň i 406ku a po mě přijela 607ka a 307ka. Jinak jsem z výsledkem spokojenej, a zatím žádný problémy, ale to jen po 150km. Citovat
golias Odesláno 19. březen 2010 Autor Odesláno 19. březen 2010 tohle už je vykuchanej fap ze 406ky co tam byla taky, ta hromádka, co je u toho, je z jednoho FAPU a ten můj by v daleko horšim stavu( prostě černej jak uhel), ale to už nemám foto. Citovat
bubakkaja Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Takze oni to vymlati jen zprostred? Citovat
golias Odesláno 21. březen 2010 Autor Odesláno 21. březen 2010 nenene, vysekají to celý ven, jenom začínají uprostřed a kraje se pak dobře odlupujou. Nechají jenom čistej obal. Jinak na té první fotce jde vidět jak je to pěkně zasraný. Citovat
golias Odesláno 21. březen 2010 Autor Odesláno 21. březen 2010 pravě že nee, z toho jsem měl taky obavy, ale byli zbytečný. Jinak jsem se na to ptal aji jiných lidí co to mají kuchlí jestli to nějak poznali a nepoznali. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.