simas Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 objednej, delali i v sobotu, nevim jak ted:papa Citovat
golias Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 to Haryk: co ti dělali se světlama? Citovat
golias Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 jo jsou tam i v sobotu do 17:00, spíš mě zarazilo že nedávají nový těsnění mezi fap a kat. Citovat
simas Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 me nedavali taky a nefuci to tama, ono je takovy \"hlinikovy\" takze se jakokdyby zapece. nedavaji vubec zadny novy tesneni. Jinak to tesneni u peugeotu stoji asi 500kc coz je celkem dost Citovat
golias Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 jj na 807ku stojí 370.- a to je docela dost. V replice jsem ho nikde nesehnal. Citovat
simas Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 asi se to v replice nedela, ja shanel i aditivum nekde jinde ale nenasel jsem a protoze nova nadrzka 5000kc + aditivum 4000kc a byl by klid jen na cca100t km, volba byla celkem jasna, za 4t je venku a je klid na porad. Ted by jen nekdo z klubu mohl zjistit co je potreba upravit v BSI a nemuselo by to byt ani tak drahe. ale porad se to vyplati, nebot nejlevnejsi vymena FAPu je 8t za FAP a 4t za aditivum Citovat
Haryk Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Původně zaslal: golias to Haryk: co ti dělali se světlama? nastavil automatické zapnutí světel po nastartování,které před tím nešlo,ani jsem navěděl ,že to de, auto jsem měl teprve tak dva měsíce tak sem o něm věděl pramálo,ale tady se jeden co jeden hned dva i víc poučí díky za FÓRUM Citovat
golias Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 no řikali, že mi misto aditiva nalejou naftu a ta se bude muset asi potom dolivat Citovat
Haryk Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 NEMUSÍŠ akorát po nastartování se ukáže hláška -,,dolít aditivum\"-chvilku pípá ,ale na to si zvykneš Citovat
simas Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 jj FORUM je super, nevim jak 807 ale 406 jsou s MUX a bez nej (FAP od roku 1999, MUX od roku cca 2002), a ty co jsou bez MUX musi dolivat naftu do nadrzky-u me neni kam. Pokud je vsak MUX tak se da vypnout i hladinomer v nadrzce s aditivem. Citovat
golias Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 co je to mux?? Mě ale řikali že mi do nádržky nalejou naftu Citovat
simas Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 jinak jsem nad tim premyslel a jelikoz ma FAP vlastni \"BSI\" asi by ho slo asi oblbnout normalnima odporama(par korun v obchode s elektronickymi soucastkami), jelikoz predpokladam dle schematu ze senzory jsou jenom odporove (dva draty). Jen by bylo potreba zjistit, jaky odporr maji cidla v normalnim pracovnim rezimu. Klidne me orpravte jestli se pletu. Citovat
simas Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 u 406 se MUX pozna podle tvaru pacek, ale fakt nevim jak je to u 806, ale jestli ti rekli ze ti nalejou naftu, tak MUX nemas, a proste po ohlaseni nizke hladiny aditiva v nadrce dolijes naftu (pak ale musis vymazat chybu pres diagnostiku), nebo si to kazdych cca 50t km dolejes, nebo treba pri vymene oleje. Pokud menis po 15t budes dolivat necely litr. narzka je na cca 80t. to golias: Dej si do podpisi jake mas auto, motor a rok vyroby, lepe se pak radi. [upravil dne 11/3/10 simas] Citovat
golias Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 no a stěma světlama to mám tak: po nastartování se mi automaticky rožnou světla nikoli budíky ta jse mi rožnou až po-té co dám ovladač do pozice rožnutých potkávaček, ale zase vím že by se při setmění měli automaticky rožnout i ty budíky, ale nějak to nejde Citovat
Haryk Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Původně zaslal: simas jinak jsem nad tim premyslel a jelikoz ma FAP vlastni \"BSI\" asi by ho slo asi oblbnout normalnima odporama(par korun v obchode s elektronickymi soucastkami), jelikoz predpokladam dle schematu ze senzory jsou jenom odporove (dva draty). Jen by bylo potreba zjistit, jaky odporr maji cidla v normalnim pracovnim rezimu. Klidne me orpravte jestli se pletu. nejde o to oblbnout FAP, ten nastaví v BSI a je pokoj,ale u některých aut nejde vyřadit hlášení z nádržky tak buď dolít naftu nebo nechat hlásit Citovat
simas Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Původně zaslal: Haryk nejde o to oblbnout FAP, ten nastaví v BSI a je pokoj,ale u některých aut nejde vyřadit hlášení z nádržky tak buď dolít naftu nebo nechat hlásit ja to myslel i tak ze by se oblbnul i snimac hladiny aditiva tim odporem. mozna nemam pravdu ale porad me tato myslenka drzi. Napriklad ve FAPu jsou diferencni cidla odporu vyfukovych plynu, a ty casto odchazeji a nove stoji asi 4t, tak podle me by bylo jednodussi do konektoru vrazit dva odpory asi za 10kc, a FAP odstranit mechanicky Citovat
simas Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 bohuzel me pracovni vytizeni mi nedovoli to odzkouset doma, (jedno auto s FAP a jeno bez), ale podle tech dvou aut by urcite slo zjistit co meni v BSI, i pripadne jak oblbnou \"FAP-BSI\" pomoci odporu [upravil dne 11/3/10 simas] Citovat
Haryk Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 jo na to jsem ptal jestli,ale musí to prej snímat kvůlivá EMISIM na STK.Nádržku skusím oblbnout v létě až budu moc vlést pod auto,tak s tím něco udělám a dám vědět jak sem dopad Citovat
golias Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 kluci když jse se tak rozepsali nenáte někdo orgo rádio rd3 do 807ky? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.