Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevim jakej nazor chces slyset , koupil jsi vybojky za 4000,- kc a za rok jsou v prdely , dej tam nejakou D2R 35W 5000k za pro tebe prijatelnou cenu a uvidis jak dlouho ti vydrzej a jak jde videt da se pekna sada\" 2ks\" poridit za 800kc

Odesláno

Já si koupil z netu ty laciný výbojky 2ks za 800 kč a ne že to vydrželo měsíc, ale vypálila se mi do objímky díra, takže jsem musel měnit objímku. A pro ty co nedělají elektro musim říct, že sice objímku jsem koupil náhradní, ale kdo to nezvládne opravit, tak objímka se prodává spolu se startérem za cca 6000kč což je docela průser. Proto dávám už jen značkové...OSRAM, nebo Philips cena 1200-1400 kč za kus.

Odesláno

ja si zase naopak z aukra\"+jina inzerce\" nechaval posilat dohromady uz asi treti sadu v cene max 1000,- v prubehu cca 4let a zatim jsem z nich zadnou nemenil... ,jedno auto je teda prodane

je taky klidne mozny ze jsi xen. vybojku do objimky spatne upevnil ,na to jsem byl upozornen kdyz jsem se v tom tenkrat rejpal poprve abych ji otocil az na doraz...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...