dandandys Odesláno 18. září 2004 Odesláno 18. září 2004 Zdarec. Ano čtete dobře,zase jsem to já.Podle mojich neustálých dotazů si budete myslet,že mám nějakej schrot.To zase néé,ale to autíko je už nějakej ten pátek na světě (r.v.93). Kde se daj sehnat kvalitní,ale co nejlevnější silentbloky na zadní nápr.Jsou to ty v těch miskách (ty větší v předějc).Prej za ně chtějí kolem 2000kč.Máte někdo nějaký poznatek,radu??? Díkes dandys:cool: Citovat
olda Odesláno 18. září 2004 Odesláno 18. září 2004 Silentbloky se mi taky nechtělo kupovat,tak jsem to udelal takto:koupil jsem silentbloky na schade 120 na motor,autogenem jsem 2 nahřál a sundal z nich plech s vnitřním závitem,aby zůstala na jedný straně guma a na druhý šroub,pak jsem na kasli zvětšil závit,našrouboval silentblok a je to,jeden stojí 40,-Kč.Můžeš je i šroubovat na sebe,já mám tři,takže mi to sedí skoro na dorazech a náprava je skoro natvrdo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.