Speedy306 Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Nevíte někdo čím by to mohlo být? Dělá to toto: Před pár dny z ničeho nic nešlo nastartovat otočíte klíček a kontrolka žhavení jen problikne a když chci zastartovat tak jen něco cvakne a nic. Na druhej den ráno brácha přišel a normálně to nastartoval do teď pohoda a dneska zas otočím klíček, žhavení jen problikne a když chci zastartovat nic jen v tom něco cvakne, tak dotlačím auto do garáže asi 15m a jen tak to zkusím a zas normálka, otočím klíček, normálně to žhavý a na drc chytá.... Nemá někdo podobnou zkušenost nebo nějaký moudro? Dik [upravil dne 21/2/10 Speedy306] Citovat
marko306 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 a kde bola chyba? Povolená kostra alebo káble na baterke? Citovat
Speedy306 Odesláno 22. únor 2010 Autor Odesláno 22. únor 2010 Kdyz jsem dneska za svetla otevřel kapotu, tak mě to hned mrsklo do očí, plusovej kabl to měl za sebou... Citovat
thomas969 Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 mne to raz tiez robilo, mal som odpalenu kostru pri startery.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.