Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,mam taky maly problem,zda sa mi ,ze mi strasne slabo fuka ventilator do auta,kurit mi to kuri ale ide to takym malym privanikom do auta,porovnaval som to s kamaratovou 405 a on ked ma na 1 stupni tak mne to fuka tak naplno?neviete kde moze byt chyba??? dakujem:myslim

Odesláno

Chyba může být v elektronice ventilátoru, v přepínači ovládání, pokud to má pilovej filtr tak může být ucpaný. Možná Ti špatně fungujou klapky vzduchu a místo jedněma výdechama topení to fouká všema, tak se zdá, že to fouká málo.

Odesláno

no pilovej filter to nema pokial viem...s timi klapkami neviem... ventilator huci dost ale ide to slabo...ale ked nastavim ,ze ma fukat iba na nohy napr tak fuka iba na noht tak neviem de by sa to mohlo stracat

• O 2 týdny později...
Odesláno

No, asi ho budes musiet vymontovat, a pozriet, ci sa neukrutili lopatky z osky ventilatora. Ak bude ventilator v poriadku, budes musiet precistit vyduchy. Aj mna to caka, len keby bolo trosku teplejsie, v takejto zime rozoberat pristrojovku je o drzku, vsetko sa lame...

Odesláno

To lístie je celkom možné, prípadne ešte pozrieť na klapku pred vetrákom či je správne otvorená.

Keby si to nevyriešil tak mám celý vzduchovod i s vetrákom, lankami a ovládaním na starší model. Ak si ho vyzdvihneš (napríklad na zraze v Piešťanoch) tak ti ho darujem.

Odesláno

Mně se na mojí bejvalý 309 naftový(dělník) stalo že to taky slabě foukalo a bylo to zapříčiněný vypadnutím hadice vzduchovodu takže to vlastně foukalo do přístrojovky a ne z ní :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...